Rolstoel toegankelijke wandelingen

Over het mooie Zeeuwse strand of in het bos

In de zomermaanden organiseren we regelmatig een rolstoel toegankelijke wandeling. De route in het bos is prachtig en gaat over verharde paden. De strandwandeling is met strandrolstoelen.

alpaca strandwandeling rolstoel

Strandwandeling

Rolstoeltoegankelijke Strandwandeling in een speciale strandrolstoel.
Voor de kennismaking en instructies ontvangen we jullie op ons hof Aan de Waterspiegel, Prelaatweg 69 te Aagtekerke. Daarna verplaatsen we ons – ieder met eigen vervoer – naar het autostrand bij Westkapelle. Hier maak je zelfstandig de transfer naar de speciale strandrolstoel. We rollen het strand op richting de zee. Hier geniet je van het zilte water, het licht, de geuren, geluiden én de alpaca’s. Ieder rolstoel deelnemer en zijn of haar metgezel begeleid een alpaca. We wisselen de alpaca’s regelmatig, zodat je kennis maakt met meerdere dieren. Natuurlijk is er ook tijd voor het maken van foto’s.

De strandrolstoel

In samenwerking met Offroad Solutions bieden we deze unieke ervaring aan. Samen over het strand. De rolstoelen zijn voorzien van degelijke brede banden. De zwenkwielen zitten achter, waardoor het makkelijker sturen is. De rolstoelen zijn zeer goed onderhouden en gebruiksgemak is gegarandeerd.
De strandrolstoel wordt naar het startpunt van de wandeling gebracht en hier ook weer opgehaald. Er worden heldere instructies gegeven en vragen beantwoord.

Boswandeling

De rolstoel toegankelijke boswandeling is een wandeling door het bos rondom kasteel Westhove die zich afspeelt op verharde paden en schelpenpaadjes. In dit natuurgebied lopen we langs Kasteel Westhove. Je geniet van het bos, slingerpaadjes, doorkijkjes én de alpaca’s. Ieder rolstoel deelnemer en zijn of haar metgezel begeleid een alpaca. We wisselen de alpaca’s regelmatig, zodat je kennis maakt met meerdere dieren. Natuurlijk is er ook tijd voor het maken van foto’s.

Door deel te nemen aan onze activiteiten steunt u ons in de zorg voor verwaarloosde, zieke en mishandelde alpaca’s uit heel Nederland.