ALGEMENE VOORWAARDEN ALPACAS ZEELANDIA GROEPSACTIVTEITEN

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere groepsactiviteit die Alpacas Zeelandia organiseert. Hiervan kan alleen worden afgeweken wanneer we dat schriftelijk met elkaar zijn overeengekomen.

1. Uitvoering
Alpacas Zeelandia doet haar uiterste best de Alpaca-groepsactiviteit naar behoren en verwachting te leveren. Je neemt geheel op eigen risico deel aan de Alpaca-groepsactiviteit. Je dient altijd de aanwijzingen van het personeel van Alpacas Zeelandia op te volgen.

2. Boeken
Groepsactiviteiten kunnen alleen online – via onze website – worden geboekt.

3. Bevestiging en groepssamenstelling
Voor de groepsactiviteit krijg je een bevestiging per email met daarin aanvullende informatie. Met meer deelnemers deelnemen dan je hebt opgegeven, is niet mogelijk. Wijzigingen in het aantal deelnemers kan alleen tot vier dagen voor de dag van de activiteit en moet je per email aanvragen. Alleen met onze schriftelijke toestemming kun je dan met meer deelnemers komen, uiteraard tegen betaling van de meerprijs. Voor alle groepsactiviteiten geldt een minimum leeftijd van 8 jaar. Kinderen onder 18 jaar dienen altijd begeleid te worden door een volwassen ouder/verzorger/vriend(in). Alpacas Zeelandia heeft het recht op de dag dat de activiteit in de planning staat een groep te weigeren wanneer niet aan de voorwaarden voor groepssamenstelling wordt voldaan.

4. 1 Betaling

Bij reserveren betaal je een aanbetaling van € 10,- per persoon, niet restitueerbaar.
het overige bedrag voldoe je contant ter plaatse vóór de activiteit begint. Onze prijzen zijn inclusief BTW.

4.2 niet restitueerbare aanbetaling
De aanbetaling van €10,- p.p. is een zogenaamde ‘non refundable’. Dit bedrag wordt niet teruggestort/gerestitueerd, ook niet bij verhindering of annulering.

5. Annuleren
Annuleringsvoorwaarden als je onverhoopt niet kan deelnemen aan de groepsactiviteit waarvoor je je hebt opgegeven:
> 5 dagen, dan verzetten we eenmalig kosteloos je geplande activiteit,
binnen 5 dagen voor aanvang van de activiteit brengen we het gehele restbedrag bij je in rekening.
Annuleren kan alleen per email, via info@alpacaszeelandia.nl

Als wij de activiteit annuleren vanwege de weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden, laten we je dit uiterlijk de dag voor de geplande activiteit voor 18.00 uur per email weten. Verder plaatsen we een bericht op onze Facebookpagina. Houd daarom naast je email ook de Facebookpagina in de gaten.  Door plotselinge onvoorziene omstandigheden kan het eveneens voorkomen dat we op de dag van de geplande activiteit moeten besluiten tot annuleren. Houd ook daarom – ook op de dag waarop de activiteit plaatsvindt – je email, onze Facebookpagina in de gaten.
Bij annulering van onze kant wordt de aanbetaling retour gestort.

6. Aanvangstijd
Wees op tijd aanwezig. Wanneer je 10 minuten te laat bent, kan je helaas niet meer deelnemen aan de groepsactiviteit, maar is de betaling wel verschuldigd. Kom ook niet meer dan 10 minuten te vroeg, want dan zijn wij nog niet klaar om je te ontvangen.

7. Kledingvoorschriften
Zorg ervoor dat je kleding is aangepast aan de activiteit waaraan je deelneemt.

Strandwandeling en Strandcombi
– voorjaar, zomer: waterdichte schoenen, korte broek, hoed of pet;
– herfst, winter: hoge rubberlaarzen, wind- en waterdichte kleding, muts.
Draag laagjes kleding over elkaar heen, zodat je ook bij bewolkt of guur weer warm blijft; het is aan zee altijd iets kouder. Zorg dat je altijd droge kleren, schoenen en sokken meeneemt.

High Tea en Bos,- Landerijen- en Rescuecombi’s
– voorjaar, zomer: neem altijd een extra trui of vest mee;
– herfst, winter en frisse dagen: neem extra warme kleding mee.
In het Alpacafé zijn kacheltjes, maar de temperatuur kan voor de dieren niet te hoog zijn.

8. Aansprakelijkheid
Deelname aan de activiteiten is in alle gevallen en in alle situaties op eigen risico. De instructies van personeel van Alpacas Zeelandia dien je op te volgen. Alpacas Zeelandia kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, veroorzaakt door het niet opvolgen van deze instructies. Ook kunnen Alpacas Zeelandia en personeel nooit aansprakelijk worden gesteld voor vermissing, verlies of schade aan goederen van deelnemers aan de activiteiten.

9. Alpaca’s
Als gast van Alpacas Zeelandia ben je vooral bij onze alpaca’s te gast. Alpaca’s zijn leergierig, intelligent en sensitief. Om zoveel mogelijk plezier te beleven, is het volgende belangrijk:
– luister goed naar de instructies die je van ons krijgt;
– voer de alpaca’s alleen het voer dat wij je geven;
– laat nooit afval of etensresten achter;
– gedraag je rustig, schreeuw niet en jaag de dieren niet na;
– roken is verboden op het gehele terrein.
Bij wangedrag in welke vorm dan ook zullen wij je verzoeken het terrein te verlaten. Voor restitutie van je betaling kom je dan niet in aanmerking.

10. Honden
Honden zijn op het gehele terrein niet toegestaan. Evenmin kunnen honden mee met de wandelprogramma’s van Alpacas Zeelandia.

11. Allergieën en (voedsel)intoleranties
Wij kunnen niet cateren voor mensen met allergieën of (voedsel)intoleranties. Heeft u een allergie of (voedsel) intolerantie, dan is het toegestaan eigen eten en/of drinken mee te brengen, m.u.v. alcoholische dranken. Er wordt echter niets in mindering gebracht op de prijs van de activiteit.