High tea tussen de Alpacas

Tijdens onze high tea krijg je de mogelijkheid onze Alpaca’s van dicht bij te ervaren. Ze scharrelen gemoedelijk tussen de tafels door en komen aan je snuffelen. Ook onze kalkoenen, kat en kippen komen af en toe een kijkje nemen.

Alpaca’s zijn van nature erg nieuwsgierig en onze zes jonge dames zijn gewend aan mensen en aandacht. Je kan ze rustig knuffelen, brokjes voeren en foto’s maken.

Wij bieden op vastgestelde momenten high tea waarbij je kunt kiezen uit twee arrangementen: De Zoete Alpaca met koffie en thee en zoete lekkernijen en de Alpacas High Tea met koffie, thee, zoete en hartige lekkernijen. Wij bieden plaats aan maximaal 14 personen per activiteit. Heeft u een verjaardag of dagje uit en zou u op een andere datum tussen onze Alpacas willen verblijven? Wanneer u ons een mail stuurt met uw aanvraag kunnen we gezamenlijk kijken wat er mogelijk is.

Zoete Alpaca

Het zoete Alpaca Arrangement kan geboekt worden tijdens High Tea momenten:

1,5 uur tussen de Alpacas

onbeperkt koffie en thee en genieten van verschillende zoete lekkernijen zoals bijvoorbeeld roomsoesjes, petit four, brownie, bolus.

€26,50 p.p.

(niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar, honden niet toegestaan, de high tea gaat door bij een minimum van 4 deelnemers)

Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie.

Alpacas High Tea

Het Alpacas High Tea Arrangement is een uitgebreide High Tea en kan geboekt worden tijdens High Tea momenten:

1,5 uur tussen de Alpacas

onbeperkt koffie en thee en genieten van verschillende zoete en hartige lekkernijen zoals bijvoorbeeld roomsoesjes, petit four, brownie, bolus, en warme hapjes zoals quiches, mini saucijsje, kaas broodje en mini pizza.

€39,50 p.p.

(niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar, honden niet toegestaan, de high tea gaat door bij 4 deelnemers)

Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie.

High Tea combineren met een alpaca wandeling? Combi!

 Combi Alpaca: Alpacas High Tea en Landerijen wandeling

De Combi Alpaca  is een combinatie van Alpacas High Tea (+-60 minuten met zoete en hartige hapjes) en Landerijen wandeling (+- 60 minuten) à €50,- p.p.
Je leert de alpacas goed kennen tijdens de High Tea en geniet daarna van de Zeeuwse landerijen, akkers en paden, de Zeeuwse lucht èn de alpaca dames 🙂

Deze wandeling gaat over verharde paden en is ook geschikt voor minder validen.

(niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar, honden niet toegestaan, de Combi Alpaca gaat door bij minimaal 6 deelnemers, gemiddeld twee deelnemers per alpaca)

Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie.
Bij slecht weer zoals harde wind, hevige regen, onweer hagel, sneeuw, vervalt de wandeling en wordt de High Tea 1,5 uur. De kosten zijn dan €39,50 p.p.

Strand Combi: Alpacas High Tea en strandwandeling

De Strandcombi is een combinatie van Alpacas High Tea (+-60 minuten met zoete en hartige hapjes) en strandwandeling  (+- 45 minuten) à €55,- p.p.
Tijdens de High Tea leer je de alpacas goed kennen, waarna we ons, ieder met eigen vervoer, gedurende 15 minuten verplaatsen van de High Tea locatie naar het strand. Hier geniet je van de Zeeuwse kust, de zee en de alpaca dames 🙂
Bij het strand kan je gratis parkeren en van de High Tea naar het strand rijd je achter de trailer aan.

(niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar, honden niet toegestaan, de strandcombi gaat door bij minimaal 6 deelnemers, gemiddeld twee deelnemers per alpaca)

Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie.
Bij slecht weer zoals harde wind, hevige regen, onweer hagel, sneeuw, vervalt de wandeling en wordt de High Tea 1,5 uur. De kosten zijn dan €39,50 p.p.

Belangrijk om te weten

De Alpaca is een lief, rustig, intelligent en sensitief dier.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het hand tam maken van onze dieren maar het blijven dieren. Een Alpaca kan, in uitzonderlijke gevallen spugen. Onze Alpaca’s zullen in eerste instantie proberen van u weg te lopen wanneer iets hen niet bevalt. Wanneer dit niet lukt zullen zij eerst een waarschuwing’s spuug geven. Zij spugen dan een spray van hele kleine druppeltjes. Hierna volgt een waarschuwing met geluid, gevolgd door een echte spuug. Groen, plakkerig en stinkend.
Wij hebben zelden beleefd dat onze Alpacas echt spugen maar wees er in uw kledingkeuze op bedacht dat er een mogelijkheid bestaat dat het gebeurt. Ook bij een waarschuwing’s spuug kunnen er druppeltjes alpaca speeksel op kleding terecht komen.
Alpacas poepen op één plek. Een verzameling van keuteltjes zoals die van konijnen. Meestal doen zij dit in de wei en in het nachthok. Het kan echter voorkomen dat er tijdens de High Tea een keuteltje valt. Trek daarom niet uw nieuwe schoenen aan.

Alpacas en (jonge) kinderen.

Ook tamme Alpacas blijven dieren met een vlucht instinct. Wij vinden het niet raadzaam met kinderen jonger dan 8 jaar deel te nemen aan onze High Tea’s. Enige rust is nodig om de Alpacas niet af te schrikken. Er is in de ruimte bij de Alpacas geen plek voor kinderen om rond te lopen of te kruipen. Ook kan het voorkomen dat een Alpaca een schop geeft wanneer er iets tegen zijn achter poten komt. Voor een volwassen persoon is zo’n schop niet pijnlijk. Hooguit te vergelijken met tegen een tak aanlopen. Voor kleine kinderen echter, zou de schop van een Alpaca als erg pijnlijk ervaren kunnen worden en, wanneer in de buik geplaatst, zelfs tot inwendig letsel kunnen leiden. Ouders met kinderen van 8 jaar en ouder zijn van harte welkom, mits u als ouder de kinderen begeleid en de kinderen in staat zijn enige tijd rustig op een stoel te zitten.

Is uw kind jonger dan 8 jaar? Kom dan picknicken bij de alpacas.

Alpacas en Baby’s:

Het lijkt zo idyllisch, samen met je jongste deelnemen aan een high tea. Echter is het huilen van een baby voor zowel de alpacas als andere gasten niet plezierig. Natuurlijk is ieder ouder bereid om, wanneer de kleien gaat huilen, naar buiten te lopen maar dit levert veel onrust op bij de alpacas. Om deze reden staan wij ook geen baby toe bij onze groeps High Tea’s.

Wilt u graag een High Tea of strand combi samen met uw baby? Boek dan een privé activiteit.

Bovenstaande video is door een klant gemaakt tijdens een strandcombi.