strandwandeling

Werken bij Alpacas Zeelandia

ga jij de uitdaging aan?

  • Ben je tussen de 17 en 27 jaar en zoek je een leuke weekend en vakantiebaan?
  • Wil je bijverdienen naast je studie?
  • Neem je een tussenjaar?
  • Heb je interesse in dieren en ben je dol op alpaca’s?
  • Werk je parttime en wil je er iets anders naast doen?

DAN ZOEKEN DE ALPACA’S JOU!

Wij zijn wij

De alpaca’s wonen op een unieke alpaca boerderij: Alpacas Zeelandia in Aagtekerke. Naast de ‘eigen kudde’ wordt er ook opvang geboden aan verwaarloosde, mishandelde en zieke alpaca’s. Na herstel en (re)socialisatie komen zij voor herplaatsing in aanmerking. De alpaca’s genieten van de reuring op het erf, de mini-camping en enkele vakantiewoningen. Als erkend leerbedrijf worden er allerlei sociale activiteiten georganiseerd: strand-, bos- en landerijenwandelingen, delivery’s aan huis, bezoek aan verzorgingstehuizen en hospices, en educatieve high tea’s. Wat het voor de alpaca’s zo fijn maakt? Ze staan in alles centraal. Hun grenzen worden bewaakt, ze mogen vooral dat doen waar ze goed in zijn. Daarnaast ontvangen ze bergen liefde, aandacht en kundige verzorging.

Omdat er meer en meer alpaca’s komen wonen worden de werkzaamheden intensiever. De alpaca’s zijn dus op zoek naar uitbreiding van hun wendbare team, dat bestaat uit vaste medewerkers, oproepkrachten, vrijwilligers en stagiaires.

Door deel te nemen aan onze activiteiten ondersteun je ons in de opvang van verwaarloosde, zieke en mishandelde alpaca’s uit heel Nederland. Bij je activiteit maak je naast onze eigen dames ook kennis met de rescue alpaca’s. Wij doen er alles aan deze alpaca’s, weer gezond en sociaal te maken en dan een passend nieuw thuis voor ze te vinden. Dit kunnen we niet zonder jouw hulp! Help jij ons helpen?