strandwandeling

Werken bij Alpacas Zeelandia

ga jij de uitdaging aan?

  • Ben je tussen de 17 en 45 jaar en zoek je een leuke weekend, vakantie-, of parttime baan?
  • Wil je bijverdienen naast je studie?
  • Neem je een tussenjaar?
  • Heb je interesse in dieren en ben je dol op alpaca’s?
  • Werk je parttime en wil je er iets anders naast doen?
  • spreek je Nederlands, Duits en Engels?

DAN ZOEKEN DE ALPACA’S JOU!

Wij zijn wij

De alpaca’s wonen op een unieke alpaca boerderij: Alpacas Zeelandia in Aagtekerke. Naast de ‘eigen kudde’ wordt er ook opvang geboden aan verwaarloosde, mishandelde en zieke alpaca’s. Na herstel en (re)socialisatie komen zij voor herplaatsing in aanmerking. De alpaca’s genieten van de reuring op het erf, de mini-camping en enkele vakantiewoningen. Als erkend leerbedrijf worden er allerlei sociale activiteiten georganiseerd: strand-, bos- en landerijenwandelingen, delivery’s aan huis, bezoek aan verzorgingstehuizen en hospices, en educatieve high tea’s. Wat het voor de alpaca’s zo fijn maakt? Ze staan in alles centraal. Hun grenzen worden bewaakt, ze mogen vooral dat doen waar ze goed in zijn. Daarnaast ontvangen ze bergen liefde, aandacht en kundige verzorging.

Omdat er meer en meer alpaca’s komen wonen worden de werkzaamheden intensiever. De alpaca’s zijn dus op zoek naar uitbreiding van hun wendbare team, dat bestaat uit vaste medewerkers, oproepkrachten, vrijwilligers en stagiaires.

Door deel te nemen aan onze activiteiten steunt u ons in de zorg voor verwaarloosde, zieke en mishandelde alpaca’s uit heel Nederland.