ALGEMENE VOORWAARDEN ALPACAS ZEELANDIA PRIVÉ-ACTIVTEITEN

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere privé-activiteit die Alpacas Zeelandia organiseert. Hiervan kan alleen worden afgeweken wanneer we dat schriftelijk met elkaar zijn overeengekomen.

1. Uitvoering
Alpacas Zeelandia doet haar uiterste best de Alpaca-privé-activiteit naar behoren en verwachting te leveren. Je neemt geheel op eigen risico deel aan de Alpaca-privé- activiteit. Je dient altijd de aanwijzingen van het personeel van Alpacas Zeelandia op te volgen.

2. Boeken
Privé-activiteiten kunnen via email worden aangevraagd. Stuur een email met daarin de soort activiteit, een aantal data waarop je kunt en met hoeveel personen je komt naar : info@alpacaszeelandia.nl. Alleen wanneer wij een schriftelijke bevestiging hebben gestuurd, is de reservering definitief.

3. Bevestiging en groepssamenstelling
Voor de privé-activiteit krijg je een bevestiging per email met daarin de datum, tijd en het aantal deelnemers. Met meer deelnemers deelnemen dan je hebt opgegeven, is niet mogelijk. Wijzigingen in het aantal deelnemers kan alleen tot vijf dagen voor de dag van de activiteit en moet je per email aanvragen. Alleen met onze schriftelijke toestemming kun je in dat geval met meer deelnemers komen, uiteraard tegen betaling van de meerprijs. Alpacas Zeelandia heeft het recht op de dag dat de activiteit in de planning staat een groep te weigeren wanneer niet aan de voorwaarden voor groepssamenstelling wordt voldaan.

3. Betaling
Voor privé-activiteiten maken wij een factuur die binnen 24 uur na ontvangst van de factuur volledig moet zijn betaald. Onze prijzen zijn inclusief BTW.

4. Annuleren
Alpacas Zeelandia hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden als je onverhoopt niet kan deelnemen aan de privé-activiteit waarvoor je je hebt opgegeven:
– tot 7 dagen voor de activiteit kun je kosteloos annuleren; we storten dan het betaalde bedrag naar je terug, met aftrek van €50,- administratiekosten;
-7 tot 5 dagen voor de activiteit storten we 50% van het bedrag aan je terug
– bij annuleren binnen 5 dagen voor de activiteit: geen restitutie.
-voor annuleren van deelnemers (dus niet de gehele groep) gelden dezelfde voorwaarden. We hanteren altijd een minimum bedrag van €520,- voor privé activiteiten.
Annuleren kan alleen per email, via info@alpacaszeelandia.nl.

Als wij de activiteit annuleren vanwege de weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden, laten we je dit in de meeste gevallen uiterlijk de dag voor de geplande activiteit om 18.00 uur per email weten.

Door plotseling onvoorziene omstandigheden kan het eveneens voorkomen dat we op de dag van de geplande activiteit moeten besluiten tot annuleren. Houd ook daarom – ook op de dag waarop de activiteit plaatsvindt – je email in de gaten.

5. Aanvangstijd
Wees op de afgesproken tijd aanwezig. Je privé-activiteit begint op tijd en eindigt op tijd. Maar kom niet meer dan 10 minuten te vroeg, want dan zijn wij nog niet klaar om je te ontvangen.

6. Kledingvoorschriften
Zorg ervoor dat je kleding is aangepast aan de activiteit die je hebt aangevraagd.

Strandwandeling en Strandcombi
– voorjaar, zomer: waterdichte schoenen, korte broek, hoed of pet;
– herfst, winter: hoge rubberlaarzen, wind- en waterdichte kleding, muts.
Draag laagjes kleding over elkaar heen, zodat je ook bij bewolkt of guur weer warm blijft; het is aan zee altijd iets kouder. Zorg dat je altijd droge kleren, schoenen en sokken meeneemt.

High Tea en Bos,- Landerijen- en Rescuecombi’s
– voorjaar, zomer: neem altijd een extra trui of vest mee;
– herfst, winter en frisse dagen: neem extra warme kleding mee.
In het Alpacafé zijn kacheltjes, maar de temperatuur kan voor de dieren niet te hoog zijn.

7. Aansprakelijkheid
Deelname aan de activiteiten is in alle gevallen en in alle situaties op eigen risico. De instructies van personeel van Alpacas Zeelandia dien je op te volgen. Alpacas Zeelandia kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, veroorzaakt door het niet opvolgen van deze instructies. Ook kunnen Alpacas Zeelandia en personeel nooit aansprakelijk worden gesteld voor vermissing, verlies of schade aan goederen van deelnemers aan de activiteiten.

8. Alpaca’s
Als gast van Alpacas Zeelandia ben je vooral bij onze alpaca’s te gast. Alpaca’s zijn leergierig, intelligent en sensitief. Om zoveel mogelijk plezier te beleven, is het volgende belangrijk:
– luister goed naar de instructies die je van ons krijgt;
– voer de alpaca’s alleen het voer dat wij je geven;
– laat nooit afval of etensresten achter;
– gedraag je rustig, schreeuw niet en jaag de dieren niet na;
– roken is verboden op het gehele terrein.
Bij wangedrag in welke vorm dan ook zullen wij je verzoeken het terrein te verlaten. Voor restitutie van je betaling kom je dan niet in aanmerking.

9. Honden
Honden zijn op het gehele terrein niet toegestaan. Evenmin kunnen honden mee met de wandelprogramma’s van Alpacas Zeelandia.

10. Allergieën en (voedsel)intoleranties
Wij kunnen niet cateren voor mensen met allergieën of (voedsel)intoleranties. Heeft u een allergie of (voedsel) intolerantie, dan is het toegestaan eigen eten en/of drinken mee te brengen, m.u.v. alcoholische dranken. Er wordt echter niets in mindering gebracht op de prijs van de activiteit.