Camping en Appartementen

Wij bieden de mogelijkheid in de buurt van de Alpaca’s te overnachten. De Alpacas in de wei en op stal en u in een comfortabel appartement of op één van de slechts 15 staplaatsen op onze exclusieve camping.

Zo combineert u onze Alpacas activiteiten makkelijk en plezierig met een weekeindje weg.

Bekijk hieronder onze accommodaties.

appartement t lage licht

Appartement ’t Lage Licht

’t Lage Licht bevind zich op de begane grond van de moderne woonboerderij. De afmetingen zijn riant: 130m2 en van alle gemakken voorzien. Rondom beleef je de ruimte en weidsheid van het platteland. Vanwege de royale opzet, goede isolatie en grote ramen is het hier het hele jaar door, in alle seizoenen, goed toeven.

Appartement De Wijde Blick

Het 4-persoons appartement De Wijde Blick is gesitueerd op de halve 1e en hele 2e verdieping van de moderne woonboerderij. De loggia, het inpandig terras op het zuiden, maakt dit appartement tot een bijzondere belevenis. Want daarvandaan is het uitzicht adembenemend.

Vakantiewoning Boerenhof

Deze 6-persoons vakantiewoning ligt naast de minicamping. In maart 2018 geheel gerenoveerd. Voorzien van nieuwe meubels, stucwerk en verf. Indeling: hal, moderne badkamer met toilet, ruime open keuken, woonkamer, besloten terras. Op de verdieping zijn drie 2-persoons slaapkamers.

Vakantiewoning Schuilstal

Deze twee 2-persoons vakantiewoningen liggen in de alpaca weide met vrij uitzicht over de velden en paardenweide.  Indeling: hal met toilet en opbergruimte, woonkamer met open keuken en eettafel, openslaande deuren naar het besloten terras. Op de eerste verdieping de slaapkamer met douche, wastafel en extra toilet. Vanuit het tweepersoonsbed heb je via een raam uitzicht op de sterrenhemel .

trekkershut t vroon

Trekkershut ’t Vroon

Zoekt u een eenvoudig maar comfortabel verblijf? Hier heeft u meer faciliteiten dan in een tent. En meer ruimte en privacy dan in een hotelkamer. Bovendien een adembenemend mooi uitzicht. De wolkentaferelen dragen bij aan het gevoel van rust en ruimte.

De Heejstek

Kamperen maar dan anders. De geur van stro, de vrijheid van een tent. Dat is onze Heejstek. Op onze kindvriendelijke minicamping, een eind van de doorgaande weg, treft u deze bijzondere accommodatie. De Heejstek is geheel naar eigen ontwerp van strobalen gebouwd en biedt plaats aan vier personen.

De Campingpod

Kamperen maar dan anders. De geur van hout, ronde vormen, een heerlijk bed en de vrijheid van een tent. Dat is onze campingpod. Op onze kindvriendelijke minicamping, een eind van de doorgaande weg, treft u deze bijzondere accommodatie. De campingpod bied plaats aan twee personen.

Camping Aan de Waterspiegel

De kindvriendelijke minicamping ligt een eind van de doorgaande weg bij Aagtekerke en Domburg. Het weiland biedt plaats aan 15 tenten of caravans. Veel gasten komen ieder seizoen terug. Want met een zandbak, trampoline, schommel en pingpongtafel is het voor jong en oud plezierig ontspannen.