Camping en Appartementen

Wij bieden de mogelijkheid in de buurt van de alpaca’s te overnachten. De alpaca’s in de wei en op stal, en jij in een comfortabel appartement of op één van de 15 staplaatsen op onze camping.

Zo combineer je onze alpaca-activiteiten makkelijk en plezierig met een weekeindje ertussenuit.

Bekijk hieronder onze accommodaties

appartement t lage licht

’t Lage Licht

Het 6-persoons appartement ’t Lage Licht is op de begane grond van de moderne woonboerderij. Riante afmetingen en van alle gemakken voorzien. Rondom beleef je de weidsheid van het platteland. Vanwege de royale opzet en goede isolatie is het hier in alle seizoenen goed toeven.

De Wijde Blick

Het 4-persoons appartement De Wijde Blick is gesitueerd op de halve 1e en hele 2e verdieping van de moderne woonboerderij. De loggia, het inpandig terras op het zuiden, maakt dit appartement tot een bijzondere belevenis. Want daarvandaan is het uitzicht adembenemend.

De Boerenhof

Deze 6-persoons vakantiewoning ligt naast de minicamping. In maart 2018 geheel gerenoveerd. Voorzien van nieuwe meubels, stucwerk en verf. Indeling: hal, moderne badkamer met toilet, ruime open keuken, woonkamer, besloten terras. Op de verdieping zijn drie 2-persoons slaapkamers.

De Schuilstal

Deze twee 2-persoons vakantiewoningen in de alpaca weide hebben vrij uitzicht. Indeling: hal, toilet en kast, woonkamer met open keuken, openslaande deuren naar het besloten terras. Op de eerste verdieping een slaapkamer met douche, wastafel en tweede toilet.

trekkershut t vroon

Trekkershut ’t Vroon

Een 2-persoons eenvoudig en comfortabel verblijf. Meer faciliteiten dan in een tent. En meer privacy dan in een hotelkamer. Bovendien een adembenemend mooi uitzicht. De wolkentaferelen dragen bij aan het gevoel van rust en ruimte. De alpaca’s scharrelen langs je terras.

De Heejstek

Een 4-persoons glamping-accomodatie. Kamperen, maar dan anders. De geur van stro, de vrijheid van een tent. Op onze kindvriendelijke mini-camping, een eind van de doorgaande weg. De Heejstek is naar eigen ontwerp  gebouwd. ’s Ochtends grazen de alpaca’s voor je deur.

De Camping Pod

Deze 2-persoons glamping-accommodatie is een knus houten onderkomen. Een goed bed. Eigen sanitair. Kamperen, maar dan anders.  Op onze kindvriendelijke mini-camping, een eind van de doorgaande weg. ’s Ochtends grazen de alpaca’s langs je terras.

Mini-camping

Onze kindvriendelijke mini-camping Aan de Waterspiegel ligt een eind van de doorgaande weg. Er zijn 15 plaatsen voor tenten of caravans, waarvan 8 met privé sanitair. Ook een zandbak, trampoline, schommel, pingpongtafel. ’s Ochtends grazen er alpaca’s. Veel gasten komen ieder seizoen terug.