Overnachten bij de Alpaca’s

camping, glamping en appartementen

Wij bieden de mogelijkheid in de buurt van de alpaca’s te overnachten. De alpaca’s in de wei en op stal, en jij in een comfortabel appartement, een unieke glamping accommodatie of op één van de 15 staplaatsen op onze camping met prive sanitair.

Zo combineer je onze alpaca activiteiten makkelijk en plezierig met een weekeindje ertussenuit.

Bekijk hieronder onze accommodaties

De Heejstek

Een 4-persoons glamping-accomodatie. Kamperen, maar dan anders. De geur van stro, de vrijheid van een tent. Op onze kindvriendelijke mini-camping, een eind van de doorgaande weg. De Heejstek is naar eigen ontwerp gebouwd. ’s Ochtends grazen de alpaca’s voor je deur.

De Jaab

De Jaab (4 personen) is een houten Waarschip van ruim 9 meter lang en 3 meter breed. Het uitgekiende en compacte interieur biedt volop ruimte en stahoogte. De Jaab is geschikt voor 4 personen. Heeft natuurlijk goede gratis WIFI en ’s ochtends grazen de alpaca’s voor je deur.

De Camping Pod

Deze 2-persoons glamping-accommodatie is een knus houten onderkomen. Een goed bed. Eigen sanitair. Kamperen, maar dan anders. Op onze kindvriendelijke mini-camping, een eind van de doorgaande weg. ’s Ochtends grazen de alpaca’s langs je terras.

Alpacas on Wheelzzz

Alpacas on Wheelzzz (2 personen) is onze oude alpaca-trailer die we hebben omgebouwd tot tiny house voor bijzondere overnachtingen. Van deze bijzondere accommodatie kun je de laadklep openklappen en zo het buitenleven ervaren.

’t Vroon

Een 2-persoons eenvoudig en comfortabel verblijf. Meer faciliteiten dan in een tent. En meer privacy dan in een hotelkamer. Bovendien een adembenemend mooi uitzicht. De wolkentaferelen dragen bij aan het gevoel van rust en ruimte. De alpaca’s scharrelen langs je terras.

De Schuilstal

Deze twee 2-persoons vakantiewoningen in de alpaca weide hebben vrij uitzicht. Indeling: hal, toilet en kast, woonkamer met open keuken, openslaande deuren naar het besloten terras. Op de eerste verdieping een slaapkamer met douche, wastafel en tweede toilet.

Cria caravannetje

Zoek je een plekje om te slapen, je eenvoudige maaltijd op te warmen, te geniete van de alpaca’s en daarna weer verder te trekken? Geniet van ons retro caravannetje. Klein maar fijn op een zonnig plekje op onze minicamping. Je maakt gebruik van de douches en toiletten in ons algemeen sanitair gebouw.

Mini Camping

Onze kindvriendelijke mini-camping Aan de Waterspiegel ligt een eind van de doorgaande weg. Er zijn 15 plaatsen voor tenten of caravans, waarvan 8 met privé sanitair. Ook een zandbak, trampoline, schommel, pingpongtafel. ’s Ochtends grazen er alpaca’s. Veel gasten komen ieder seizoen terug.