Privé Alpaca picknick

Picknick tussen de rescue Alpaca’s (beschikbaar van april tot oktober). Gedurende 1 uur geniet je van eigen meegebrachte eten en drinken, in de kleine weide van de Alpaca’s. Neem ook je eigen kleedje mee 🙂. Je krijgt lekkers wat je de Alpaca’s kunt voeren zodat jullie op een ongedwongen manier kennis met hen kunt maken. De picknick is geschikt voor jonge kinderen, mits zij niet achter de alpacas aan zitten. Het is een leuke laagdrempelige manier om even ‘exclusief’ met je eigen gezin ofvriendengroepe bij de alpacas te zijn. Daarbij steun je de rescue alpacas die extra aandacht, eten en liefde heel hard nodig hebben.
Aai de alpacas niet op hun hoofd, minimum aantal deelnemers: 2, maximum aantal deelnemers: 10, meer deelnemers in overleg.

Reserveren

Onze privé-activiteiten zijn enkel per e-mail te reserveren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Kies een activiteit*


  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt.

  Praktische informatie:

  • 1,25 uur tussen de Alpacas
  • geniet van je eigen eten en drinken
  • inclusief een fotomoment met je gezelschap en alle deelnemende alpacas
  • €20,- p.p.

  Geschikt voor alle leeftijden, mits kinderen rustig blijven en niet achter de alpacas aan jagen.

  Kledingadvies

  Neem altijd een dik vest en een jas mee, zo vlak bij zee is het altijd frisser en winderiger dan elders. Doe gemakkelijke kleding aan die tegen een stootje kan. Van wapperende jassen, slingers of poncho’s kunnen de alpacas schrikken.

  Afgelastingen

  Voor de picknick is geen binnen alternatief. Voorzien wij regen, wind of andere minder geschikte omstandigheden, zal de picknick worden afgelast. We nemen dan telefonisch contact op en bevestigen de afgelasting per mail. Zorg altijd dat je zelf actief je telefoon en je mail in de gaten houd.