Kom samen met ons in actie

en ondersteun hulpbehoevende alpaca’s

De maand maart staat in teken van de Paasuitdaging van Stichting Dierenlot. Hierbij organiseert Alpacas Zeelandia verschillende ludieke initiatieven om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Alpacas Rescue Nederland. De opbrengst zal na het Paasweekend worden verdubbeld door Stichting Dierenlot en dat is fantastisch nieuws voor de zieke en verwaarloosde alpaca’s die onze hulp nodig hebben.

Iedereen kan op afstand meedoen, dus verzamel vrienden, familie en collega’s en kom samen met ons in actie!

HET PROGRAMMA

FROM ALPACAS WITH LOVE: ma 18 maart – ma 1 april

Wie zou jij graag een lach op het gezicht willen bezorgen? Tijdens onze kaartjes actie heb je de unieke kans om zowel een geliefde als de rescue alpaca’s blij te maken.

In ruil voor een donatie van €5 sturen wij een vrolijke alpacakaart naar iemand die dat volgens jou wel verdient. Dus: welke vriend(in), kennis, collega of familielid ga jij verrassen?

Deelnemen is heel eenvoudig:

1) Doneer €5 via deze speciale kaartjes-actie donatie pagina: https://whydonate.com/nl/donate/kaartjes-actie-alpaca-rescue

2) Download het betaalbewijs van de donatie en sla deze op in je telefoon of computer.

3) Stuur een e-mail naar alpacarescuenederland@gmail.com met daarin:

  • jouw eigen naam en persoonlijke boodschap (maximaal 1 zin);
  • de volledige naam, adres, postcode en woonplaats van de persoon naar wie je het kaartje wilt sturen (alleen verzending binnen Nederland mogelijk);
  • het betaalbewijs als bijlage;

LET OP: als de adressering incompleet is of het betaalbewijs ontbreekt, dan kunnen wij het kaartje helaas niet versturen;

Zodra wij jouw boodschap en betaalbewijs hebben ontvangen gaat ons alpaca postkantoor aan de slag om jouw vrolijke bericht te versturen. We streven ernaar om 2 verzendmomenten per week te organiseren, dus het kan zijn dat er een paar dagen tussen het moment van jouw aanmelding en daadwerkelijke verzending zit.

Deze actie is onderdeel van de Alpacas Zeelandia Paas Challenge, waarmee wij de hele maand Maart zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Alpaca Rescue Nederland. Met deze stichting zetten wij ons in om verwaarloosde en zieke alpaca’s de fysieke en mentale zorg te geven die ze nodig hebben. Het totaal opgehaalde bedrag wordt ook nog eens verdubbeld door Stichting Dierenlot.

Namens alle rescue alpaca’s: dank voor je deelname!

VOLTOOIDE EVENEMENTEN:

ZO 3 MAART – ZO 10 MAART | ALPACA PAASVEILING

Vanaf zondag 3 maart kan er op onze speciale Facebook-pagina geboden worden op unieke veiling items. Elke dag verschijnen er nieuwe items en heb je 24 uur de tijd om te bieden. Heb jij daarna het hoogste bod? Dan sturen we je een betalingsverzoek en ben jij die nieuwe trotse eigenaar!

Op zondag 3 maart & zondag 10 maart organiseren we een speciaal LIVE EVENT op Facebook met extra bijzondere veiling items. Dat wil je niet missen!

VR 15 MAART – 19.30 uur| NATIONALE ALPACA BINGO (online)

Doe mee met onze enige echte Alpaca Bingo. Gedurende 1.5 uur vermaken wij je live vanuit de stal: een mix van bingo spelen en uitleg krijgen over de alpaca namen en begrippen op je bingo kaart. Deelnemers loggen in via Teams en spelen twee rondes, waarin prachtige prijzen – waaronder een Meet & Feed voor 5 personen en een Strandwandeling voor 2 personen- te winnen zijn.

Namens alle rescue alpaca’s: dankjewel voor je deelname!