Privé Exclusieve Alpaca

Een exclusief moment tussen de Alpaca’s. Gedurende 1 uur geniet je van bubbels en hartige hapjes tussen de Alpaca’s. Je krijgt ook lekkere dingen die je de Alpaca’s kunt voeren en uitgebreide informatie over iedere Alpaca. Na het voeren bent je rustig samen met de Alpaca’s in één ruimte en geniet je van de aanwezigheid van de dieren.

Reserveren

Onze privé-activiteiten zijn enkel per e-mail te reserveren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Kies een activiteit*


  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt.

  Praktische informatie:

  • 1 uur tussen de Alpacas
  • bubbels en hartige hapjes
  • samen de alpacas uit de weide halen en aan het einde weer terug brengen
  • inclusief een fotomoment met je gezelschap en alle deelnemende alpacas
  • €59,72 p.p.

  Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie. Niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar. Honden zijn niet toegestaan. Privé activiteiten kunnen buiten vakanties om, van maandag t/m donderdag geboekt worden.

  Kledingadvies

  Voorjaar, najaar en winter kleding advies: stevige wandelschoenen, dikke wind- en waterdichte jas, pet of muts. Een paraplu, wapperende poncho en het vasthouden van een alpaca gaan niet samen. Trek vooral meerdere lagen kleding aan om toch goed warm te blijven.

  Zomer kleding advies: korte broek, dichte schoenen, pet, zonnebrand, flesje water voor onderweg. Wandelen op open schoenen of blote voeten is op eigen risico. De alpaca’s hebben scherpe nagels.

  Afgelastingen

  Mocht de activiteit door onvoorziene omstandigheden afgelast moeten worden zullen we telefonisch contact opnemen èn de afgelasting per mail bevestigen. Houd altijd zelf actief je telefoon en door jou opgegeven mailbox (ook spam) in de gaten.