Privé alpacadinner

Liefde, aandacht èn verzorging voor onze alpaca dames, de Rescue Alpacas en jezelf.

Tijdens het alpacadinner maak je kennis met een aantal alpacas onder het genot van koffie, thee en hartige hapjes. We stellen ze aan je voor, je mag ze voeren een aaien en natuurlijk heel veel foto’s maken.
Daarna gaan we gezamenlijk naar de stallen en assisteer je bij de avond verzorging en voeren van onze dames en de rescue alpacas. De opbrengst van deze activiteit komt geheel ten goede aan ons werk met de Rescue Alpacas.
Zie www.alpacarescuenederland.nl

Reserveren

Onze privé-activiteiten zijn enkel per e-mail te reserveren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Kies een activiteit*


  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt.

  Praktische informatie:

  • 1,5 uur tussen de alpaca’s
  • koffie en thee
  • verschillende hartige hapjes zoals mini kaasbroodje, saucijzenbroodje, pizzabroodje en quiche.
  • samen de alpaca’s verzorgen en vertroetelen
  • inclusief uniek uitwasbaar alpaca mondkapje
  • inclusief persoonlijk alpaca presentje
  • €69,72 p.p.

  Kinderen onder 8 jaar zijn niet welkom, honden niet toegestaan. Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie. Pivé activiteiten kunnen buiten vakanties om, van maandag t/m donderdag geboekt worden.

  Kledingadvies

  Trek kleding aan die tegen een stootje en de stal kan en zorg voor een warme dikke trui en een jas. Denk ook aan schoenen die vuil mogen worden zoals bijvoorbeeld laarzen.

  Afgelastingen

  Mocht de activiteit door onvoorziene omstandigheden afgelast moeten worden zullen we telefonisch contact opnemen èn de afgelasting per mail bevestigen. Houd altijd zelf actief je telefoon en door jou opgegeven mailbox (ook spam) in de gaten.