Privé Alpaca Dinner

Liefde, aandacht en verzorging voor onze alpaca’s, de alpaca’s die we opvangen en voor jezelf.

Tijdens het Alpaca Dinner maak je onder het genot van koffie, thee en hartige hapjes kennis met een aantal van onze eigen alpaca’s. We stellen ze aan je voor, je mag ze voeren en aaien. En natuurlijk heel veel foto’s maken. Daarna gaan we gezamenlijk naar de stallen en assisteer je bij de avondverzorging en het voeren van onze eigen dieren en de alpaca’s die we opvangen met onze Stichting Alpaca Rescue Nederland. De opbrengst van deze activiteit komt geheel ten goede aan ons werk voor de stichting. Zie www.alpacarescuenederland.nl

Reserveren

Onze privé-activiteiten kun je alleen per e-mail reserveren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Kies een activiteit*


  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt.

  Praktische informatie:

  • 1,5 uur tussen de alpaca’s
  • koffie en thee
  • verschillende hartige hapjes: mini-kaasbroodje, saucijzenbroodje, pizzabroodje en quiche
  • samen de alpaca’s verzorgen en vertroetelen
  • inclusief uniek uitwasbaar alpaca- mondkapje
  • inclusief persoonlijk alpaca-presentje
  • €69,72 p.p.

  Niet voor kinderen onder de 8 jaar. Honden niet toegestaan. Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie.

  Kledingadvies

  Trek iets aan dat tegen een stootje kan. Schoenen of laarzen die vuil mogen worden. In de stal is het fris, dus zorg voor een warme trui en een jas.

  Afgelastingen

  Mocht de activiteit door onvoorziene (weers)omstandigheden afgelast moeten worden, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen en de afgelasting per mail bevestigen. Houd altijd zelf actief je telefoon en de door jou opgegeven mailbox (ook je spambox) in de gaten.