Alpaca Wandelingen

Door deel te nemen aan één van onze wandelingen steun je ons in de opvang van zieke, verwaarloosde en mishandelde alpaca’s.

strandwandeling met alpacas

Strandwandeling

Wandelen over het strand tussen Domburg en Westkapelle. Foto’s maken met de zee op de achtergrond. Met de alpaca’s door de uitlopers van de golven springen. Onze dieren genieten van de wind en de weidsheid van het brede strand. Jij ook?

stadswandeling middelburg alpacas

Stadswandeling Middelburg

Wandelen met de alpaca’s door de monumentale provinciehoofdstad. Onze dieren genieten van de afwisseling: pittoreske klinkerstraatjes, jachthaven, de Oostkerk, bruggetjes en oude stadswallen. Jij ook? Alleen van oktober tot april.

boswandeling met alpacas

Boswandeling Kasteel Westhove

Deze wandeling is tot stand gekomen in samenwerking met Staatsbosbeheer. Geniet van het bos bij Kasteel Westhove, onderdeel van natuurgebied de Zeeuwse Manteling tussen Oostkapelle en Domburg. Met een alpaca aan de riem kuier je over zand, tussen de bomen, langs doorkijkjes en spannende, kleine slingerpaadjes.

landerijen wandeling alpacas

Landerijenwandeling

Wandel met een alpaca aan de riem langs akkers, velden, vergezichten en hagen. Over fiets- en schelpenpaden langs de landerijen in de omgeving van Aagtekerke. Onze dieren genieten van de geuren van het land, van de wind en van nieuwgierige schapen in de weiden. Jij ook?

Mystery Alpaca wandeling

Ben jij in voor een verrassing en avontuur? Ga mee met één van onze Mystery alpaca wandelingen. De omgeving waarin we wandelen blijft geheim tot de aanvang van de activiteit. Het kan alles zijn van strand en bos tot akkers, velden, landgoederen, steden en dorpjes. Deelname uitsluitend vanaf 16 jaar en ouder.

Wil je een Alpaca Wandeling combineren met een High Tea? Combi! KLIK HIER

Bovenstaande video is door één van onze gasten gemaakt tijdens een Strand-Combi.