Alpaca Wandelingen

Het is weer mogelijk om met grotere gezelschappen mee te wandelen !

strandwandeling met alpacas

Strandwandeling

Wandelen over het strand tussen Domburg en Westkapelle. Foto’s maken met de zee op de achtergrond. Met de alpaca’s door de uitlopers van de golven springen. Onze dieren genieten van de wind en de weidsheid van het brede strand. Jij ook?

stadswandeling middelburg alpacas

Stadswandeling Middelburg

Wandelen met de alpaca’s door de monumentale provinciehoofdstad. Onze dieren genieten van de afwisseling: pittoreske klinkerstraatjes, jachthaven, de Oostkerk, bruggetjes en oude stadswallen. Jij ook? Alleen van oktober tot april.

boswandeling met alpacas

Boswandeling Kasteel Westhove

Deze wandeling is tot stand gekomen in samenwerking met Staatsbosbeheer. Geniet van het bos bij Kasteel Westhove, onderdeel van natuurgebied de Zeeuwse Manteling tussen Oostkapelle en Domburg. Met een alpaca aan de riem kuier je over zand, tussen de bomen, langs doorkijkjes en spannende, kleine slingerpaadjes.

landerijen wandeling alpacas

Landerijenwandeling

Wandel met een alpaca aan de riem langs akkers, velden, vergezichten en hagen. Over fiets- en schelpenpaden langs de landerijen in de omgeving van Aagtekerke. Onze dieren genieten van de geuren van het land, van de wind en van nieuwgierige schapen in de weiden. Jij ook?

Wil je een Alpaca Wandeling combineren met een High Tea? Combi! KLIK HIER

Bovenstaande video is door één van onze gasten gemaakt tijdens een Strand-Combi.