Alpaca wandelingen

Tot 19 januari 2021 zijn wandelingen helaas niet mogelijk i.v.m. de geldende corona maatregelen. Kijk op onze Corona Update pagina voor de bijzondere activiteiten die we wél organiseren.

strandwandeling met alpacas

Strandwandeling

Wandelen over het strand tussen Domburg en Westkapelle. Foto’s maken met de zee op de achtergrond. Knuffelen met de Alpaca’s. Onze dames genieten van de wind en het strand. Jij ook?

landerijen wandeling alpacas

Landerijen wandeling

Genieten van akkers, velden, vergezichten en hagen. Wandel over het fietspad en schelpenpaadjes langs de landerijen. Geniet van de boompartijen en een pittoresk klinkerstraatje. Onze dames genieten van de geuren van het land, de wind en de vergezichten. Jij ook?

boswandeling met alpacas

Boswandeling Westhove

In samenwerking met Staatsbosbeheer is deze prachtige wandeling tot stand gekomen. Geniet van het bos bij Kasteel Westhove, onderdeel van natuurgebied de Zeeuwse Manteling tussen Oostkapelle en Domburg. In het bos geniet met een alpaca aan de riem al kuierend van zand, bomen, doorkijkjes en spannende kleine slingerpaadjes.

stadswandeling middelburg alpacas

Stadswandeling Middelburg

Wandel door de oude pittoreske straatjes en over de stadswallen van de monumentale stad. Leer de Alpacas kennen in Middelburg. Alleen van oktober tot april. Onze dames genieten van afwisseling: klinkerstraatjes, jachthaven, Oostkerk, bruggetjes en oude bomen op het Bolwerk. Jij ook?

Alpaca wandeling combineren met een High Tea? Combi! KLIK HIER

Bovenstaande video is door een klant gemaakt tijdens een strandcombi.