Alpacas High Tea en Alpaca strandwandeling; Strand Combi

De Strand Combi is een combinatie van Alpacas High Tea (+-60minuten met zoete en hartige hapjes) en strandwandeling (+- 45 minuten)
Tijdens de High Tea leer je de alpaca’s goed kennen, waarna we de alpaca’s laten toiletteren (en je zelf ook even kunt gaan). Hierna verplaatsen we ons, ieder met eigen vervoer, van de High Tea locatie naar het strand. Hier geniet je van de Zeeuwse kust, de zee en de alpaca’s.

strandwandeling met alpacas

Reserveren

Onze privé-activiteiten zijn enkel per e-mail te reserveren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Kies een activiteit*


  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt.

  Praktische informatie:

  • circa 2 uur
  • onbeperkt koffie en thee
  • zoete en hartige lekkernijen
  • gratis parkeren op de parkeerplaats
  • met eigen vervoer achter de trailer aan naar het strand
  • €84,67 p.p.
  • inclusief persoonlijk alpaca souvenir
  • kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom

  Honden niet toegestaan. Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie. Privé activiteiten kunnen buiten vakanties om, van maandag t/m donderdag geboekt worden.

  Kledingadvies

  Voorjaar, najaar en winter kleding advies: stevige wandelschoenen, dikke wind- en waterdichte jas, pet of muts. Een paraplu, wapperende poncho en het vasthouden van een alpaca gaan niet samen. Trek vooral meerdere lagen kleding aan om toch goed warm te blijven. Zorg voor een set droge kleding voor na afloop.

  Zomer kleding advies: korte broek, dichte schoenen, pet, zonnebrand, flesje water voor onderweg. Wandelen op open schoenen of blote voeten is op eigen risico. De alpaca’s hebben scherpe nagels en ook de schelpen zijn scherp. Zorg voor een set droge kleding voor na afloop.

  Afgelastingen

  Bij voorspelling van 5 bft wind en harder, regen, sneeuw, onweer, hagel gaat de strandcombi niet door. wanneer we de activiteit moeten afgelasten nemen we telefonisch en per mail contact op. Houd zelf actief je telefoon en opgegeven mailbox (ook de spam) in de gaten.