Rescue Combi, help ons helpen

De Rescue Combi  is een activiteit met onze Rescue Alpacas. Deze dames en heren hebben een rugzakje en hebben extra behoefte aan liefde, aandacht en soms ook voer. Bij de High Tea scharrelen een aantal rescue alpacas tussen de tafels door. Sommige zijn de hele high tea aanwezig, anderen gaan na het voeren weer terug naar de weide. Terwijl jullie genieten van je hapjes Wij vertellen over de rescues die bij ons in opvang en in training zijn en geven de instructies voor de wandeling.

Hierna wandelen we gezamenlijk langs de landerijen in de buurt. Het wandelen met de Rescues is leuk, schattig, ontroerend en verrassend. Ze genieten enorm van stukjes rennen, even een hapje grazen en dan weer rustig verder. We assisteren tijdens de wandeling met het maken van foto’s.

Deze wandeling gaat over verharde paden maar is niet geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn.

Reserveren

Onze privé-activiteiten zijn enkel per e-mail te reserveren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Kies een activiteit*


  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt.

  Praktische informatie:

  • circa 2 uur
  • onbeperkt koffie en thee
  • zoete en hartige lekkernijen
  • €65,83,- p.p.
  • inclusief persoonlijk alpaca souvenir

  Niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar. Honden niet welkom. Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie. Privé activiteiten kunnen buiten vakanties om, van maandag t/m donderdag geboekt worden.

  Kledingadvies

  Voorjaar, najaar en winter kleding advies: Stevige wandelschoenen, dikke wind- en waterdichte jas, pet of muts. Trek vooral meerdere lagen kleding aan om toch goed warm te blijven. Wapperende kleding, paraplu, poncho’s etc niet toegestaan.

  Zomer kleding advies: korte broek, dichte schoenen, pet, zonnebrand, flesje water voor onderweg. Wandelen op open schoenen of blote voeten is op eigen risico. De alpacas hebben scherpe nagels.

  Afgelastingen

  Bij voorspelling van 5 bft wind en harder, regen, onweer, sneeuw, hagel etc gaat de activiteit niet door. Wanneer we de activiteit afgelasten nemen we telefonisch contact op en bevestigen we de afgelasting per mail. Houd zelf actief je telefoon en opgegeven mailbox (ook de spam) in de gaten.