Landerijen wandeling met Alpaca’s

Genieten van akkers, velden, vergezichten en hagen. Wandel over het fietspad en schelpenpaadjes langs de landerijen. Geniet van de boompartijen en een pittoresk klinkerstraatje. Onze dames en heren genieten van de geuren van het land, de wind en de vergezichten. Jij ook? Wij nodigen je van harte uit mee te gaan. We wandelen in een rustig tempo. Onderweg is er voldoende gelegenheid tot het maken van foto’s, knuffelen en om zelf een alpaca te leiden. Er wordt gewisseld zodat iedereen een Alpaca kan begeleiden.

landerijen wandeling alpacas

Reserveren

Onze privé-activiteiten zijn enkel per e-mail te reserveren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Kies een activiteit*


  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt.

  Praktische informatie:

  • de activiteit duurt +- 2 uur
  • aanvang op ons hof, Aan de Waterspiegel, Prelaatweg 69 te Aagtekerke
  • gratis parkeren op de parkeerplaats
  • uitleg over de alpaca’s en hoe om te gaan met verkeer
  • kundige begeleiding
  • inclusief persoonlijk alpaca souvenir
  • inclusief kleine alpaca wollen knuffel per twee personen
  • Volwassenen € 84,95 p.p.
  • Kinderen 8 t/m 12 jaar €69,95

  Niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar. Honden zijn niet toegestaan. Privé activiteiten kunnen buiten vakanties om, van maandag t/m donderdag geboekt worden.

  Kledingadvies

  Voorjaar, najaar en winter kleding advies: stevige wandelschoenen, dikke wind- en waterdichte jas, pet of muts. Een paraplu, wapperende poncho en het vasthouden van een alpaca gaan niet samen. Trek vooral meerdere lagen kleding aan om toch goed warm te blijven.

  Zomer kleding advies: korte broek, dichte schoenen, pet, zonnebrand, flesje water voor onderweg. Wandelen op open schoenen of blote voeten is op eigen risico. De alpaca’s hebben scherpe nagels en ook de schelpenpaadjes zijn scherp.

  Afgelastingen

  Bij voorspelling van 5 bft wind en harder, regen, sneeuw, onweer, hagel gaat de landerijen wandeling niet door. Mocht de activiteit door onvoorziene omstandigheden afgelast moeten worden zullen we telefonisch contact opnemen èn de afgelasting per mail bevestigen. Houd altijd zelf actief je telefoon en door jou opgegeven mailbox (ook spam) in de gaten.