Alpacas High Tea en bos wandeling; Bos Combi

De Bos Combi duurt in totaal zo’n 2 uur en is een combinatie van Alpaca’s High Tea (+-60 minuten met zoete en hartige hapjes) en Bos wandeling (+- 45 minuten)
Je leert de alpaca’s goed kennen tijdens de High Tea en nadat de alpaca’s getoiletteerd hebben verplaatsen we ieder met eigen vervoer naar de Zeeuwse Manteling. In dit prachtige natuurgebied lopen we langs kasteel Westhove en geniet je van het bos, kleine paden, doorkijkjes èn de alpaca dames.

Deze wandeling gaat deels over verharde paden. We wisselen de alpaca’s zodat iedereen een alpaca kan leiden. Natuurlijk is er voldoende tijd voor het maken van foto’s.

boswandeling met alpacas

Reserveren

Onze privé-activiteiten zijn enkel per e-mail te reserveren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Kies een activiteit*


  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt.

  Praktische informatie:

  • circa 2 uur
  • onbeperkt koffie en thee
  • zoete en hartige lekkernijen
  • €84,67 p.p. (bij twee personen)

  Kinderen onder 8 jaar zijn niet welkom, honden niet toegestaan. Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie. Pivé activiteiten kunnen buiten vakanties om, van maandag t/m donderdag geboekt worden.

  Kledingadvies

  Voorjaar, najaar en winter kleding advies: stevige wandelschoenen, dikke wind- en waterdichte jas, pet of muts. Een paraplu, wapperende poncho en het vasthouden van een alpaca gaan niet samen. Trek vooral meerdere lagen kleding aan om toch goed warm te blijven.

  Zomer kleding advies: korte broek, dichte schoenen, pet, zonnebrand, flesje water voor onderweg. Wandelen op open schoenen of blote voeten is op eigen risico. De alpaca’s hebben scherpe nagels.

  Afgelastingen

  Bij voorspelling van 5 bft wind en harder, regen, sneeuw, onweer, hagel gaat de boscombi niet door. Wij proberen hier uiterlijk 18.00 uur de dag vooraf te informeren. We nemen telefonich contact op en bevestigen de afgelasting pe rmail. In overleg kunnen we vaak wel een high tea inplannen.