Privé Activiteiten

Wil je een Alpaca High Tea of Alpaca Wandeling exclusief voor jou en je dierbaren? Dat kan. We bieden alle activiteiten ook in privé-vorm aan. Zo kun je samen met je gezin of lief genieten van de alpaca’s en onze uitleg over hun leefgewoonten en gedrag. Gezellig in jullie eigen sfeer.

Privé-activiteiten kunnen het hele jaar door – buiten de vakanties om – op doordeweekse dagen worden geboekt. De Picknick kan ook in vakanties en weekenden. Betalingen dienen vooraf te zijn voldaan.

Privé Alpaca Wellness

1,5 uur privé tussen de Rescue Alpaca’s

Tijdens de Alpaca Wellness assisteer je bij de verzorging en het voeren van de Rescue Alpaca’s.  Deze dieren hebben in hun leven al het nodige meegemaakt, en verdienen extra liefde en aandacht om weer gezonde, vrolijke alpaca’s te worden. Een unieke gelegenheid dus om te ervaren wat er allemaal bij komt kijken om dit te bereiken.

Privé Alpaca Dinner

1,5 uur privé tussen de alpaca’s

Tijdens het Alpaca Dinner maak je kennis met een aantal alpaca’s, onder het genot van koffie, thee en lekkers. We stellen ze aan je voor, vertellen over hun leefgewoonten en gedrag. En natuurlijk mag je ze voeren, aaien en heel veel unieke foto’s maken.

Privé High Tea – zoete en hartige lekkernijen

1,5 uur privé tussen de Alpaca’s

Onbeperkt koffie en thee. Genieten van verschillende zoete en hartige lekkernijen, zoals roomsoesjes, petit fours, brownies, bolussen. En warme hartige hapjes, zoals quiches, mini-saucijsjes, kaasbroodjes, mini-pizza’s.

strandwandeling met alpacas

Privé Strandwandeling

2 uur privé wandelen over het strand tussen Domburg en Westkapelle

Unieke foto’s maken met de zee op de achtergrond. Knuffelen met de alpaca’s. Hun vreugde ervaren als ze door de golven kunnen springen. Er zijn twee varianten van de Privé Strandwandeling. Afhankelijk van de planning:

  1. treffen we elkaar op het strand en kun je – als je dat leukt vindt – na de wandeling mee naar de boerderij om de dieren helpen te  verzorgen;
  2. starten we op de boerderij, zodat je – als je dat leuk vindt – mee de wei in kunt om de dieren op te halen. Vervolgens rijd je achter onze auto met trailer vol blije alpaca’s aan naar het strand.
landerijen wandeling alpacas

Privé Landerijenwandeling

2 uur privé wandelen met alpaca’s langs akkers, hagen, velden en vergezichten

Wandel over het fietspad en de schelpenpaadjes langs de landerijen. Geniet van de boompartijen en een pittoreske klinkerstraatje. Onze dieren genieten van de geuren van het land, de wind en het uitwaaien. Wij assisteren graag bij het maken van unieke foto’s.

boswandeling met alpacas

Privé Boswandeling

2 uur privé wandelen bij Kasteel Westhove in Oostkapelle

In samenwerking met Staatsbosbeheer is deze route tot stand gekomen. Geniet van het bos bij Kasteel Westhove, onderdeel van natuurgebied de Zeeuwse Manteling tussen Oostkapelle en Domburg. In het bos struin je mee met een alpaca aan de riem. Je ervaart  alleen daardoor al de omgeving heel anders, want je beweegt mee op het tempo van het dier. Zo kuieren we met de kudde over het zand en tussen de bomen. We beleven mooie doorkijkjes en spannende, kleine slingerpaadjes. En natuurlijk assisteren we graag bij het maken van unieke foto’s.

Privé Strand-Combi

2 uur Privé High Tea in combinatie met een Strandwandeling

Tijdens de High Tea leer je door onze uitleg de alpaca’s en hun leefgewoonten en gedrag goed kennen. Daarna laten we de dieren toiletteren (en ook jijzelf kunt dat even doen). Vervolgens verplaatsen we ons, ieder met eigen vervoer, van de boerderij naar het strand. Hier geniet je, kuierend langs de vloedlijn, van de Zeeuwse kust, de zee en de uitgelaten alpaca’s. Wij assisteren graag bij het maken van unieke foto’s.

alpaca wandeling walcheren

Privé Bos-Combi

2 uur Privé High Tea in combinatie met een Boswandeling

Je leert de alpaca’s goed kennen tijdens de High Tea. Nadat de dieren getoiletteerd hebben (en jijzelf ook even kunt gaan), verplaatsen we ons ieder met eigen vervoer naar de Zeeuwse Manteling. In dit prachtige natuurgebied lopen we langs Kasteel Westhove en geniet je van zand en bos, verrassende slingerpaadjes, spannende doorkijkjes én de alpaca’s.

zayid

Privé Rescue-Combi

2 uur Privé High Tea in combinatie met een Landerijenwandeling

Eerst geniet je van een mooi verzorgde High Tea met zoete lekkernijen. Daarna wandelen we gezamenlijk langs de landerijen in de buurt. Het wandelen met de Rescue Alpaca’s is uitdagend, ontroerend en verrassend. Ze genieten enorm van dit avontuur: eindjes rennen, even een hapje grazen en dan weer rustig verder. En jij kunt ervaren hoe goed ze het al doen aan de lijn. Wij assisteren tijdens het lopen graag met het maken van unieke foto’s.

kinderfeestje Jonge Knuffel alpaca

Privé Exclusieve Alpaca

1 uur privé met de alpaca’s, bubbels en hartige hapjes

Een exclusief moment tussen de alpaca’s. Gedurende 1 uur geniet je van bubbels en hartige hapjes, terwijl de dieren om je tafeltje struinen. Je krijgt lekkers (brokjes, worteltjes, komkommer) dat je de alpaca’s kunt voeren. Ze zijn er dol op en happen het heel voorzichtig uit je gestrekte hand. We vertellen over de dieren en hun leefgewoonten, zodat je ze goed leert kennen. Na het voeren ben je rustig samen met hen in één ruimte en geniet je van hun aanwezigheid. Alleen al het observeren van hun gedrag is een unieke belevenis.

Privé Alpaca Picknick

1,25 uur privé picknicken met onze alpaca’s

Geniet van je eigen meegebrachte eten en drinken in de kleine weide van de alpaca’s. Neem ook je eigen kleedje mee. Je krijgt lekkers (brokjes, komkommer, worteltjes) dat je de alpaca’s kunt voeren, zodat jullie op een ongedwongen manier met hen kunnen kennismaken. Een unieke belevenis om de dieren van zo dichtbij te ervaren.

Handig om te weten

Bij een privé activiteit ben je alleen met eigen familie, vrienden, vrijgezellen clubje. Privé activiteiten dienen vooraf betaald te zijn.

Kinderen en een privé High Tea:

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij je privé High Tea. Echter is dit geheel op eigen risico. Ieder kind dient begeleid te worden door één betalende volwassene per kind. Wij vinden het niet raadzaam om kinderen jonger dan 8 jaar mee te nemen naar een High Tea. Het welzijn van de alpacas is erg belangrijk: voorzien wij problemen met je kind? Dan wordt er direct in gegrepen. Kind en minimaal één begeleider dienen de High Tea ruimte te verlaten. Het is de verantwoording van de begeleiders om te zorgen dat kinderen op onze, respectvolle wijze met de alpacas en onze spullen omgaan. Kruipende kinderen zijn niet toegestaan bij de privé High Tea. De vloer van het alpacafé is hier absoluut niet voor geschikt.

Kinderen en een privé Strandwandeling:

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij je privé Strandwandeling. Echter is dit geheel op eigen risico. Ieder kind dient begeleid te worden door één betalende volwassene per kind. Kinderen onder de 8 jaar mogen niet alleen een alpaca aan de riem houden, zij moeten altijd begeleid worden door een volwassene. Het welzijn van de alpacas is erg belangrijk: voorzien wij problemen met je kind? Dan wordt er direct in gegrepen. Kind en minimaal één begeleider dienen dan meer afstand te nemen tot de alpacas. Het is de verantwoording van de begeleiders om te zorgen dat kinderen op onze, respectvolle wijze met de alpacas omgaan.

Kinderen onder de 8 jaar krijgen €20,- korting op het reguliere tarief. Baby’s (in maxi cosi of draagzak) zijn gratis. Kinderen van 8 jaar en ouder betalen het reguliere tarief.

Privé activiteit en te laat komen

Zorg je dat je op tijd komt? Onze alpaca dames houden de afgesproken tijd voor je vrij in hun agenda. Kom je te laat? Geen probleem, maar je activiteit stopt wel op de afgesproken tijd.

Privé activiteit en annuleren:

Tot vijf dagen vóór aanvang van de geplande activiteit wordt deze door ons kosteloos, met aftrek van administratiekosten à €35,- geannuleerd.
Binnen twee dagen zijn wij helaas genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.