privé activiteiten

Wil je een alpaca High Tea of alpaca wandeling zonder andere mensen erbij?

Dat kan. We bieden alle activiteiten ook in privé vorm aan. Zo kun je samen met je gezin of lief genieten van alle alpaca dames en uitleg in jullie eigen sfeer.
Privé activiteiten kunnen het hele jaar door, buiten de vakanties om, op doordeweekse dagen geboekt worden. Picknick kan ook in de vakantie en het weekeind.
Alle privé activiteiten dienen vooraf te zijn voldaan.

Privé alpacawellness

1,5 uur privé tussen de Alpacas

Tijdens de alpacawellness assisteer je bij de verzorging en voeren van de rescue alpacas. Deze dames en heren hebben al het nodige meegemaakt in hun leven en verdienen extra liefde en aandacht om weer gezonde, vrolijke, blije alpacas te worden.

Privé Alpacadinner

1,5 uur privé tussen de Alpacas

Tijdens het alpacadinner maak je kennis met een aantal alpacas onder het genot van koffie, thee en lekkers. We stellen ze aan je voor, je mag ze voeren een aaien en natuurlijk heel veel foto’s maken.

Privé High Tea, Zoete Alpaca

1,5 uur privé tussen de Alpacas

onbeperkt koffie en thee en genieten van verschillende zoete lekkernijen zoals bijvoorbeeld roomsoesjes, petit four, brownie, bolus.

Privé Alpacas High Tea

1,5 uur privé tussen de Alpacas

onbeperkt koffie en thee en genieten van verschillende zoete en hartige lekkernijen zoals bijvoorbeeld roomsoesjes, petit four, brownie, bolus, en warme hapjes zoals quiches, mini saucijsje, kaas broodje en mini pizza.

strandwandeling met alpacas

Privé Strandwandeling

1,5 uur privé wandelen over het strand tussen Domburg en Westkapelle.

Foto’s maken met de zee op de achtergrond. Knuffelen met de Alpaca’s. Inclusief de alpaca’s ophalen of na afloop verzorgen. Afhankelijk van de planning treffen we elkaar op het strand en gaat u na de wandeling mee naar de boerderij om de dames te helpen verzorgen, òf start u op de boerderij, halen we gezamenlijk de dames uit de weide en rijd u achter de trailer aan naar het strand.

landerijen wandeling alpacas

Privé Landerijenwandeling

1,5 uur privé wandelen met alpaca’s langs akkers, velden, vergezichten en hagen.

Wandel over het fietspad en schelpenpaadjes langs de landerijen. Geniet van de boompartijen en een pittoresk klinkerstraatje. Onze dames en heren genieten van de geuren van het land, de wind en de vergezichten. Jij ook?

boswandeling met alpacas

Privé Boswandeling

1,5 uur privé wandelen bij kasteel Westhove in Oostkapelle

In samenwerking met Staatsbosbeheer is deze prachtige wandeling tot stand gekomen. Geniet van het bos bij Kasteel Westhove, onderdeel van natuurgebied de Zeeuwse Manteling tussen Oostkapelle en Domburg. In het bos geniet met een alpaca aan de riem al kuierend van zand, bomen, doorkijkjes en spannende kleine slingerpaadjes.

Privé Strand Combi

2 uur privé high tea in combinatie met een strandwandeling

Tijdens de High Tea leer je de alpaca’s goed kennen, waarna we de alpaca’s laten toiletteren (en je zelf ook even kunt gaan). Hierna verplaatsen we ons, ieder met eigen vervoer, van de High Tea locatie naar het strand. Hier geniet je van de Zeeuwse kust, de zee en de alpaca’s.

alpaca wandeling walcheren

Privé Bos Combi

2 uur privé high tea in combinatie met een boswandeling

Je leert de alpaca’s goed kennen tijdens de High Tea en nadat de alpaca’s getoiletteerd hebben verplaatsen we ieder met eigen vervoer naar de Zeeuwse Manteling. In dit prachtige natuurgebied lopen we langs kasteel Westhove en geniet je van het bos, kleine paden, doorkijkjes èn de alpaca dames.

zayid

Privé Rescue Combi

2 uur privé high tea in combinatie met een landerijenwandeling

Eerst een lekkere high tea en daarna wandelen we gezamenlijk langs de landerijen in de buurt. Het wandelen met de Rescues is leuk, schattig, ontroerend en verrassend. Ze genieten enorm van stukjes rennen, even een hapje grazen en dan weer rustig verder. We assisteren tijdens de wandeling met het maken van foto’s.

kinderfeestje Jonge Knuffel alpaca

Privé Exclusieve Alpaca

1 uur privé met de alpaca’s, bubbels en hartige hapjes

Een exclusief moment tussen de Alpaca’s. Gedurende 1 uur geniet je van bubbels en hartige hapjes tussen de Alpaca’s. Je krijgt ook lekkere dingen die je de Alpaca’s kunt voeren en uitgebreide informatie over iedere Alpaca. Na het voeren bent je rustig samen met de Alpaca’s in één ruimte en geniet je van de aanwezigheid van de dieren.

Privé Alpaca picknick

1,25 uur privé picknicken met onze alpaca’s

Geniet van je eigen meegebrachte eten en drinken, in de kleine weide van de Alpaca’s. Neem ook je eigen kleedje mee. Je krijgt lekkers wat je de Alpaca’s kunt voeren zodat jullie op een ongedwongen manier kennis met hen kunt maken.

Handig om te weten

Bij een privé activiteit ben je alleen met eigen familie, vrienden, vrijgezellen clubje. Privé activiteiten dienen vooraf betaald te zijn.

Kinderen en een privé High Tea:

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij je privé High Tea. Echter is dit geheel op eigen risico. Ieder kind dient begeleid te worden door één betalende volwassene per kind. Wij vinden het niet raadzaam om kinderen jonger dan 8 jaar mee te nemen naar een High Tea. Het welzijn van de alpacas is erg belangrijk: voorzien wij problemen met je kind? Dan wordt er direct in gegrepen. Kind en minimaal één begeleider dienen de High Tea ruimte te verlaten. Het is de verantwoording van de begeleiders om te zorgen dat kinderen op onze, respectvolle wijze met de alpacas en onze spullen omgaan. Kruipende kinderen zijn niet toegestaan bij de privé High Tea. De vloer van het alpacafé is hier absoluut niet voor geschikt.

Kinderen en een privé Strandwandeling:

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij je privé Strandwandeling. Echter is dit geheel op eigen risico. Ieder kind dient begeleid te worden door één betalende volwassene per kind. Kinderen onder de 8 jaar mogen niet alleen een alpaca aan de riem houden, zij moeten altijd begeleid worden door een volwassene. Het welzijn van de alpacas is erg belangrijk: voorzien wij problemen met je kind? Dan wordt er direct in gegrepen. Kind en minimaal één begeleider dienen dan meer afstand te nemen tot de alpacas. Het is de verantwoording van de begeleiders om te zorgen dat kinderen op onze, respectvolle wijze met de alpacas omgaan.

Kinderen onder de 8 jaar krijgen €20,- korting op het reguliere tarief. Baby’s (in maxi cosi of draagzak) zijn gratis. Kinderen van 8 jaar en ouder betalen het reguliere tarief.

Privé activiteit en te laat komen

Zorg je dat je op tijd komt? Onze alpaca dames houden de afgesproken tijd voor je vrij in hun agenda. Kom je te laat? Geen probleem, maar je activiteit stopt wel op de afgesproken tijd.

Privé activiteit en annuleren:

Tot vijf dagen vóór aanvang van de geplande activiteit wordt deze door ons kosteloos, met aftrek van administratiekosten à €35,- geannuleerd.
Binnen twee dagen zijn wij helaas genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.