Privé Activiteiten

Vanaf 28 april 2021 is het mogelijk met iets grotere gezelschappen aan een activiteit deel te nemen. Wil je samen met je dierbaren, familie of lief genieten van de alpaca’s en onze uitleg over hun leefgewoonten en gedrag? Dan kun je één van onze privé-wandelingen of een privé picknick boeken. Per activiteit geven we aan of deze geschikt is voor kinderen.

De betaling dient vooraf te zijn voldaan. Privé-activiteiten zijn alleen mogelijk op doordeweekse dagen. Niet tijdens weekenden, feestdagen of in vakantieperioden. Voor groepen vanaf 10 personen maken we een uitzondering. Wel graag ruim van tevoren aanmelden.

strandwandeling met alpacas

Privé Strandwandeling

2 uur privé wandelen over het strand tussen Domburg en Westkapelle

Unieke foto’s maken met de zee op de achtergrond. Knuffelen met de alpaca’s. Hun vreugde ervaren als ze door de golven springen. Samen wandelen we over het strand en door de duinen. Je leert de alpaca’s goed kennen en je geniet van de Zeeuwse kust. Kinderen welkom vanaf 8 jaar.

Privé Stappen en Happen

2 uur privé wandelen in combinatie met een verzorgde picknick

Bij Stappen en Happen met alpaca’s – voor alpaca’s – waai je uit op het strand of ontdek je het bos bij de Zeeuwse Manteling. Aansluitend geniet je op ons erf van de verzorgde picknick met koffie, thee en zoete lekkernijen. Deze activiteit komt geheel ten goede aan onze Stichting Alpaca Rescue Nederland, waarmee wij alpaca’s opvangen, verzorgen en (re)socialiseren. Een sportieve en ontspannen manier om kennis te maken met de dieren. Kinderen welkom vanaf 12 jaar.

boswandeling met alpacas

Privé Boswandeling

2 uur privé wandelen bij Kasteel Westhove in Oostkapelle

Deze activiteit is in samenwerking met Staatsbosbeheer tot stand gekomen. Geniet van het bos bij Kasteel Westhove, onderdeel van natuurgebied de Zeeuwse Manteling tussen Oostkapelle en Domburg. Struin mee met een alpaca aan de riem. Je ervaart de omgeving anders, want je beweegt mee op het tempo van het dier. Zo kuieren we met de kudde over het zand en tussen de bomen. We beleven mooie doorkijkjes en spannende, kleine slingerpaadjes. En natuurlijk assisteren we graag bij het maken van unieke foto’s. Kinderen welkom vanaf 8 jaar.

Privé Alpaca Picknick

1,5 uur privé picknicken met onze alpaca’s

Geniet van de alpaca’s in de kleine weide. Je kan kiezen uit je lekker laten verwennen met koffie, thee en zoete lekkernijen óf om je eigen eten mee te nemen. Neem ook je eigen kleedje mee. Je krijgt altijd lekkers (brokjes, komkommer, worteltjes) dat je de alpaca’s kunt voeren, zodat jullie op een ongedwongen manier met hen kunnen kennismaken. Een unieke belevenis om de dieren van zo dichtbij te ervaren. Kinderen welkom, als ze rustig zijn.

Privé Alpaca Wellness

1,5 uur privé tussen de rescue alpaca’s

Tijdens de Alpaca Wellness assisteer je bij de verzorging en het voeren van alpaca’s die we opvangen vanuit onze Stichting Alpaca Rescue Nederland. Deze dieren hebben in hun leven al het nodige meegemaakt, en verdienen extra liefde en aandacht om weer gezonde, vrolijke alpaca’s te worden. Een unieke gelegenheid om te ervaren wat er allemaal bij komt kijken om dit te bereiken. Kinderen welkom vanaf 8 jaar.

Privé Alpaca Dinner

1,5 uur privé tussen de alpaca’s

Tijdens het Alpaca Dinner maak je kennis met een aantal alpaca’s, onder het genot van koffie, thee en lekkers. We stellen ze aan je voor, vertellen over hun leefgewoonten en gedrag. En natuurlijk mag je ze voeren, aaien en heel veel unieke foto’s maken. Kinderen welkom vanaf 8 jaar.

Privé High Tea – zoete en hartige lekkernijen

1,5 uur privé tussen de alpaca’s

Een educatieve high tea tussen de alpaca’s. Onbeperkt koffie en thee. Genieten van verschillende zoete en hartige lekkernijen, zoals roomsoesjes, petit fours, brownies, bolussen. En warme hartige hapjes, zoals quiches, mini-saucijsjes, kaasbroodjes, mini-pizza’s. Kinderen welkom vanaf 8 jaar.

landerijen wandeling alpacas

Privé Landerijenwandeling

2 uur privé wandelen met de alpaca’s 

Wandel over het fietspad en de schelpenpaadjes langs de landerijen. Onze dieren genieten van de geuren van akkers, de wind en het uitwaaien. We komen vast ook nieuwsgierige schapen tegen. En wij assisteren graag bij het maken van unieke foto’s. Kinderen welkom vanaf 8 jaar.

Privé Strand-Combi

2 uur privé high tea in combinatie met een strandwandeling

Tijdens de high tea leer je door onze uitleg de alpaca’s en hun leefgewoonten en gedrag goed kennen. Vervolgens verplaatsen we ons, ieder met eigen vervoer, van de boerderij naar het strand. Hier geniet je, kuierend langs de vloedlijn, van de Zeeuwse kust, de zee en de uitgelaten alpaca’s. Wij assisteren graag bij het maken van unieke foto’s. Kinderen welkom vanaf 8 jaar.

alpaca wandeling walcheren

Privé Bos-Combi

2 uur privé high tea in combinatie met een boswandeling

Je leert de alpaca’s goed kennen tijdens de high tea. Vervolgens verplaatsen we ons – ieder met eigen vervoer – naar de Zeeuwse Manteling. In dit natuurgebied lopen we langs Kasteel Westhove en geniet je van zand en bos, verrassende slingerpaadjes, spannende doorkijkjes én de alpaca’s. Kinderen welkom vanaf 8 jaar.

zayid

Privé Rescue-Combi

2 uur privé high tea in combinatie met een landerijenwandeling

Eerst geniet je van een high tea met zoete lekkernijen. We geven uitleg en instructies over de alpaca’s. Daarna wandelen we gezamenlijk langs de landerijen in de buurt. Het wandelen met de rescue alpaca’s is uitdagend en verrassend. Ze willen eindjes rennen, even een hapje grazen en dan weer rustig verder. Je kunt ervaren hoe goed ze het al doen aan de lijn. Wij assisteren met het maken van unieke foto’s. Kinderen welkom vanaf 8 jaar.

kinderfeestje Jonge Knuffel alpaca

Privé Exclusieve Alpaca

1 uur privé met de alpaca’s, bubbels en hartige hapjes

Een exclusief moment tussen de alpaca’s. Met bubbels en hartige hapjes, terwijl de dieren om je tafeltje struinen. Je krijgt lekkers (brokjes, worteltjes, komkommer) dat je de alpaca’s kunt voeren. Ze zijn er dol op en happen het heel voorzichtig uit je gestrekte hand. We vertellen over de dieren en hun leefgewoonten, zodat je ze goed leert kennen. Na het voeren ben je alleen met hen samen. Het observeren van hun gedrag is een unieke belevenis. Deze activiteit is niet voor kinderen.