privé activiteiten

Wil je een alpaca High Tea of alpaca wandeling zonder andere mensen erbij?

Dat kan. We bieden alle activiteiten ook in privé vorm aan. Zo kun je samen met je gezin of lief genieten van alle alpaca dames en uitleg in jullie eigen sfeer.
Privé activiteiten kunnen het hele jaar door, buiten de vakanties om, op doordeweekse dagen geboekt worden. Picknick kan ook in de vakantie en het weekeind.
Alle privé activiteiten dienen vooraf te zijn voldaan.

Privé Activiteit (prijzen per persoon)2 t/m 4 personenieder volgend persoonvanaf 10 personen
High Tea met Zoete Alpaca (+- 1,5 uur)€  52,50€  39,50€  35,50
High Tea met Alpacas High Tea (+-1,5 uur)€ 65,50€ 53,50€ 48,50
Strand Wandeling (+-1,5 uur)€ 80,00€ 68,00€ 63,00
Strand Combi, Combi Alpaca (+- 2 uur)€ 125,00€ 113,00€ 108,00
Exclusieve Alpaca (1 uur)€  65,00€53,00€ 48,00
Alpaca picknick (1 uur)€  20,00€  17,50€  15,50

Privé activiteit reserveren?

Stuur ons een mail met daarin een aantal, het liefst drie of meer, voor jullie beschikbare data.

Geef duidelijk aan om welke activiteit het gaat en om hoeveel personen.

info@alpacaszeelandia.nl

Privé High Tea, Zoete Alpaca

1,5 uur privé tussen de Alpacas

onbeperkt koffie en thee en genieten van verschillende zoete lekkernijen zoals bijvoorbeeld roomsoesjes, petit four, brownie, bolus.

Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie

Privé Alpacas High Tea

1,5 uur tussen de Alpacas

onbeperkt koffie en thee en genieten van verschillende zoete en hartige lekkernijen zoals bijvoorbeeld roomsoesjes, petit four, brownie, bolus, en warme hapjes zoals quiches, mini saucijsje, kaas broodje en mini pizza.

Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie.

Privé strandwandeling

1, 5 uur wandelen over het strand tussen Domburg en Westkapelle. Foto’s maken met de zee op de achtergrond. Knuffelen met de Alpaca’s. Inclusief de alpacas ophalen of na afloop verzorgen.

Afhankelijk van de planning treffen we elkaar op het strand en gaat u na de wandeling mee naar de boerderij om de dames te helpen verzorgen, òf start u op de boerderij, halen we gezamenlijk de dames uit de weide en rijd u achter de trailer aan naar het strand.

Privé strandcombi

2 uur. Strandcombi is een combinatie van Alpacas High Tea (+-50 minuten met zoete en hartige hapjes) en strandwandeling  (+- 50 minuten).
Tijdens de High Tea leer je de alpacas goed kennen, waarna we ons, ieder met eigen vervoer, gedurende 10 minuten verplaatsen van de High Tea locatie naar het strand. Hier geniet je van de Zeeuwse kust, de zee en de alpaca dames 🙂

Exclusieve Alpaca

Een exclusief moment tussen de Alpaca’s. Gedurende 1 uur geniet u van bubbels en hartige hapjes tussen de Alpaca’s. U krijgt ook lekkere dingen die u de Alpaca’s kunt voeren en uitgebreide informatie over iedere Alpaca. Na het voeren bent u rustig samen met de Alpaca’s in één ruimte en geniet u van de aanwezigheid van de dieren. Tijd in overleg, minimum aantal deelnemers: 2, maximum aantal deelnemers: in overleg.

Alpaca picknick

Picknick tussen de Alpaca’s (beschikbaar van april tot oktober). Gedurende 1 uur geniet je van eigen meegebrachte eten en drinken, in de weide van de Alpaca’s. Neem ook je eigen kleedje mee 🙂. Je krijgt lekkers wat je de Alpaca’s kunt voeren zodat jullie op een ongedwongen manier kennis met hen kunt maken.
De picknick is uitermate geschikt voor jonge kinderen. Het is een leuke laagdrempelige manier om even ‘exclusief’ met je eigen gezin of vriendengroepje bij de alpaca dames te zijn.
Aai de alpacas niet op hun hoofd, minimum aantal deelnemers: 2, maximum aantal deelnemers: 10, meer deelnemers in overleg.

Handig om te weten

Bij een privé activiteit ben je alleen met eigen familie, vrienden, vrijgezellen clubje. Privé activiteiten dienen vooraf betaald te zijn.

Kinderen en een privé High Tea:

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij je privé High Tea. Echter is dit geheel op eigen risico. Ieder kind dient begeleid te worden door één betalende volwassene per kind. Wij vinden het niet raadzaam om kinderen jonger dan 8 jaar mee te nemen naar een High Tea. Het welzijn van de alpacas is erg belangrijk: voorzien wij problemen met je kind? Dan wordt er direct in gegrepen. Kind en minimaal één begeleider dienen de High Tea ruimte te verlaten. Het is de verantwoording van de begeleiders om te zorgen dat kinderen op onze, respectvolle wijze met de alpacas en onze spullen omgaan. Kruipende kinderen zijn niet toegestaan bij de privé High Tea. De vloer van het alpacafé is hier absoluut niet voor geschikt.

Kinderen en een privé Strandwandeling:

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij je privé Strandwandeling. Echter is dit geheel op eigen risico. Ieder kind dient begeleid te worden door één betalende volwassene per kind. Kinderen onder de 8 jaar mogen niet alleen een alpaca aan de riem houden, zij moeten altijd begeleid worden door een volwassene. Het welzijn van de alpacas is erg belangrijk: voorzien wij problemen met je kind? Dan wordt er direct in gegrepen. Kind en minimaal één begeleider dienen dan meer afstand te nemen tot de alpacas. Het is de verantwoording van de begeleiders om te zorgen dat kinderen op onze, respectvolle wijze met de alpacas omgaan.

Kinderen onder de 8 jaar krijgen €20,- korting op het reguliere tarief. Baby’s (in maxi cosi of draagzak) zijn gratis. Kinderen van 8 jaar en ouder betalen het reguliere tarief.

Privé activiteit en te laat komen

Zorg je dat je op tijd komt? Onze alpaca dames houden de afgesproken tijd voor je vrij in hun agenda. Kom je te laat? Geen probleem, maar je activiteit stopt wel op de afgesproken tijd.

Privé activiteit en annuleren:

Tot vijf dagen vóór aanvang van de geplande activiteit wordt deze door ons kosteloos, met aftrek van administratiekosten à €35,- geannuleerd.
Binnen twee dagen zijn wij helaas genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.