Corona Update

laatste update: 24 maart. Geldig tot: 20 april 2021.

Wegens de wisselende regelgeving rondom Corona plannen wij enkel activiteiten tot aan de uiterste datum van de huidige periode waarvoor de regels van kracht zijn. We hebben afgelopen jaar zo vaak mensen teleur moeten stellen omdat activiteiten afgelast dienden te worden dat we dit nu zo veel mogelijk proberen te voorkomen. Wij hopen op jullie begrip en geduld. We wachten weer op de volgende persconferentie van het (demissionair) kabinet om verder te kunnen plannen na 20 april.

Wat doen we wèl in deze gekke tijd?

Aangepaste activiteiten zoals Alpaca drive-through, privé-wandeling met één huishouden, groepswandeling met maximaal vier volwassenen, picknick of een alpaca delivery.

Privé Alpaca Picknick

Zaterdag 10 april en zondag 18 april is picknick dag!

Privé, 1,5 uur bij de alpaca’s picknicken. Je mag zelf eten meenemen of kies voor de verzorgde picknick met koffie, thee en zoete hapjes. Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met de alpaca’s. De picknick is voor alle leeftijden. Tussen 11.00 en 15.00 uur.

Alpaca Drive-through Zeeland

Zaterdag 17 april april tussen 12.30 en 14.30 uur.

Voor de drive through kun je kiezen uit verschillende arrangementen: Pick-up High Tea, Pick up Alpaca knuffels en voor kinderen het kids pakket. Je Pick-up haal je op in een van de weides waar de alpaca’s grazen en spelen. Je mag ze tijdens je tijdslot van 40 minuten voeren, aaien en foto’s van ze maken. Vervolgens rijd je met je Pick-up naar huis. De pick up is voor alle leeftijden.

Wandeling met Alpaca’s

alpaca wandeling oostkapelle

Wandeling met Alpaca’s

4 personen van 27 jaar en ouder, daarnaast mogen ook deelnemers mee onder 27 jaar.  Zij hoeven niet uit één huishouden te bestaan.

In een klein groepje genieten in de buitenlucht. Sportief aan de wandel over het strand of door het bos. Je ontmoet de alpaca’s buiten op ons erf. We stellen ze aan je voor en je mag ze voeren. Je krijgt heldere uitleg over hoe je de alpaca’s begeleid tijdens het wandelen. Daarna begeleid je ze naar de trailer en rijd je met eigen vervoer achter ons aan naar het bos of strand. Hier gaan we uitwaaien temidden van de Zeeuwse elementen. Tijdens de wandeling vertellen we over alpaca’s in het algemeen en onze alpaca’s in het bijzonder. Na afloop begeleid je de alpaca’s terug naar de weide.

Privé wandeling met Alpaca’s

Met mensen uit één huishouden.

Samen genieten in de buitenlucht. Sportief aan de wandel over het strand of door het bos. Je ontmoet de alpaca’s buiten op ons erf. We stellen ze aan je voor en je mag ze voeren. Je krijgt heldere uitleg over hoe je de alpaca’s begeleid tijdens het wandelen. Daarna begeleid je ze naar de trailer en rijd je met eigen vervoer achter ons aan naar het bos of strand. Hier gaan we uitwaaien temidden van de Zeeuwse elementen. Tijdens de wandeling vertellen we over alpaca’s in het algemeen en onze alpaca’s in het bijzonder. Na afloop begeleid je de alpaca’s terug naar de weide.

Een Privé Alpacas wandeling. Zo ben je er samen toch even tussenuit, en kun je in alle rust bij de alpaca’s zijn. Er is geen beperking aan het maximum aantal mensen, zolang zij uit één huishouden bestaan.

Privé wandeling met Alpaca’s

Bestel je alpaca delivery

Dingdong… Hier is je alpaca delivery. Bestel de alpacas in je tuin of in de straat.

Geniet van de alpacas in je tuin 

 • De alpacas bezoeken je zo’n 30 minuten exclusief, thuis of op je werk
 • ze lopen door de tuin (let op, ze zijn effectieve snoeiers)
 • je mag ze voeren en aaien
 • inclusief alpacapje (uitwasbaar alpaca mondkapje)

Vanaf €75,- *op basis van 3 aanwezige personen. (Bij meer mensen varieert de prijs i.v.m. de alpacapjes)
Kilometers op Walcheren zijn gratis, daarbuiten €1,50 per kilometer

Voordat je de alpacas mag aanraken ontsmetten we je handen. We assisteren je met het maken van een foto’s. Houd je ten alle tijden aan de geldende corona regels. De alpacapoep ruimen we na afloop op. Het is belangrijk dat je zorgt voor een riante parkeerplek op loopafstand. De auto-trailer combinatie is zo’n 11,5m lang en de laadklep van 2m moet ook nog open kunnen.

*prijs tijdens de lockdown

Alpaca arrangement voor twee personen

Kom  overnachten in De Schuilstal, ’t Vroon of de Camping Pod en geniet van een Privé strand of boswandeling.

Alpacas Arrangement voor 2 personen:

Een Privé strand of boswandeling met de alpaca’s, gecombineerd met overnachting(en) in de Camping Pod, De Schuilstal of ’t Vroon (tweepersoons accommodaties). Zo ben je er samen toch even tussenuit, en kun je in alle rust bij de alpaca’s zijn:

 • Privé-activiteit op de dag van aankomst, keuze uit Privé strand of boswandeling €74,95 p.p.
 • Eerste overnachting €59,95 p.p.*
 • Elke volgende nacht €49,95 p.p.*
 • Inclusief ontbijt
 • Inclusief uniek uitwasbaar alpacapje (alpaca mondkapje) per persoon
 • Inclusief één medium alpaca wollen knuffel per twee personen

Het ontbijt bestaat uit een vers croissantje, een vers hard Zeeuws broodje, zoet beleg, boter en verse jus d’orange per persoon. ’s Ochtends ophalen in het Alpacafé en dan fijn in je eigen accommodatie ontbijten. Koffie en thee staan gereed in de accommodatie. Zo kun je genieten van een compleet Alpacas Arrangement. Je leert de alpaca’s goed kennen. Als je deelneemt aan onze alpaca-activiteiten, ondersteun je ons werk met de rescue alpaca’s.

Zie www.alpacarescuenederland.nl Reserveren kan via de mail: info@alpacaszeelandia.nl.

(* prijzen van de overnachting zijn exclusief toeristenbelasting) Te boeken tijdens de lockdown tot 2 maart 2021.

Bekijk de accommodaties op: https://www.aandewaterspiegel.nl/glamping-zeeland-aan-zee/

Alpaca arrangement voor 3 tot 6 personen

Overnacht in onze riante vakantiewoning ’t Lage Licht of Boerenhof

Alpaca Arrangement 3 tot 6 personen

Kom overnachten in één van onze vakantiewoningen ’t Lage Licht of Boerenhof en ontvang de alpacas in huis.

Overnachting(en) in De Boerenhof of ’t Lage Licht (voor 3 tot 6 personen elk). Zo kun je er toch samen even tussenuit, en krijg je bezoek van de alpacas in je woonkamer. Je mag ze voeren en aaien, een ervaring om nooit te vergeten!

 • Alpacas in je woonkamer, +- 20 minuten
 • Eerste overnachting €69,95 p.p.*
 • Elke volgende nacht €49,95 p.p.*
 • Inclusief ontbijt
 • Inclusief uniek uitwasbaar alpacapje (alpaca mondkapje)
 • inclusief 1 kleine alpaca wollen knuffel per 2 personen

Het ontbijt bestaat uit een vers croissantje, een vers hard Zeeuws broodje, zoet beleg, boter en verse jus d’orange per persoon. ’s Ochtends ophalen in het Alpacafé en dan fijn in je eigen accommodatie ontbijten. Koffie en thee staat gereed in de accommodatie.

Zo kun je genieten van een compleet Alpaca Arrangement. Je leert de alpaca’s goed kennen. Wanneer je deelneemt aan onze alpaca-activiteiten ondersteun je ons werk met de rescue alpaca’s. (*prijzen van de overnachting zijn exclusief toeristenbelasting). Enkel te boeken tijdens de lockdown tot 2 maart 2021.

Boeken kan door een mail te sturen naar: info@aandewaterspiegel.nl

Bekijk de vakantiewoningen op: https://www.aandewaterspiegel.nl/vakantiewoningen-zeeland/

Cadeaubon en Corona:

 • alle cadeaubonnen zijn verlengd tot 30 mei 2021.

Annuleren en Corona:

 • Wil jij je deelname aan een activiteit annuleren wegens corona? Doe dit dan tijdig. Want doe je het binnen 48 uur vóór aanvang van de activiteit, dan zijn wij genoodzaakt het hele bedrag bij je in rekening te brengen, conform het annuleringsbeleid.
 • Indien door verder aanvullende corona-maatregelen activiteiten niet kunnen doorgaan, worden deze geannuleerd. Deelnemers worden hiervan per mail op de hoogte gebracht.
 • Privé-activiteiten kunnen tot 48 uur voor aanvang gratis worden omgeboekt of geannuleerd. Bij annulering storten we het bedrag met aftrek van administratiekosten terug.
 • Privé-activiteiten kunnen binnen 48 uur voor aanvang niet meer omgeboekt of geannuleerd worden.
 • Heb je een privé-activiteit geboekt en zijn wij geopend, maar kun je niet naar ons toekomen door corona-maatregelen in andere provincies of landen? In dit geval vindt er bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de activiteit geen restitutie plaats.
 • Heb je een privé-activiteit geboekt en kunnen wij door aanvullende corona-maatregelen de activiteit niet laten plaatsvinden? Dan storten we het gehele bedrag aan je terug.