Alpacadeautjes. Leuk om te geven. leuk om te krijgen, heerlijk om vast te houden.

Alpacadeautjes! Niets leuker dat dat!
Neem een presentje mee voor iemand, of een aandenken voor jezelf. Verschillende kaarten, afbeeldingen, mokken, armbandjes met plukjes ‘eigen’ alpaca wol, foto houders, vaasjes, stickers, buttons, pluche knuffels, en echte alpaca wollen knuffels. Natuurlijk ook alpaca wollen woondekens, omslagdoeken, sloffen, kleden, handschoenen, sokken en meer.
Je kijkt je ogen uit en wanneer je eenmaal aan alpaca wol begint wil je nooit meer anders!

Adopteer een Rescue alpaca!

Zo origineel ben je nog nooit geweest. Geef je geliefden een ‘eigen’ adoptie alpaca. Met de verschillende adoptie pakketten kun je de adoptie zo maken als je zelf wil. Je steunt hiermee het werk wat wij verrichte met de rescue Alpacas en biedt de dieren uitzicht op een beter leven. Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden om je adoptie alpaca te ontmoeten.

Alpaca Knuffel

De knuffels worden geïmporteerd uit Peru, het land van origine van de Alpaca. Hier wordt iedere knuffel met de hand gemaakt en er wordt Alpaca vel en Alpaca wol gebruikt. Dit geeft ieder knuffel een eigen uiterlijk, er is er niet één gelijk aan de ander. De Alpaca wol is zachter dan schapenwol en pluche.

Het zijn leuke knuffels om te geven als verjaardag of kraam cadeau. Niet alleen kinderen genieten intens van het aaien van de zachte knuffels; ook voor (dementerende) ouderen gaat er een therapeutische werking uit van de bezigheid ‘aaien’. Veel mensen hebben vroeger een kat of hond gehad en hebben die op latere leeftijd niet meer. Het aaien van een alpaca knuffel roept herinneringen en het geluksgevoel op wat geassocieerd wordt met vroegere huisdieren.

Alle Alpaca wollen knuffels komen van Inkari, en zijn knuffels met een verhaal van een bedrijf met een filosofie!

Alpacadeaubon

Waarom niet vooraf betalen voor een ander?

Helaas blijkt uit de praktijk dat dit vaak niet goed gaat. We hebben verschillende situaties gehad waarbij de blijde ontvangers op de stoep stonden, maar de gever nog niet had betaald. En dan? Dan moeten wij een discussie aan met mensen die verwachten iets gekregen te hebben, of we moeten ze afbellen, of na afloop eindeloos achter ons geld aan zitten, om het in sommige gevallen nooit te mogen ontvangen. Hoe eerlijk jíj ook bent, naar aanleiding van minder eerlijke mensen is dit voor ons een gepasseerd station.

De andere kant is dat er soms een activiteit vooraf betaald wordt die, door welke omstandigheid dan ook niet plaats kan vinden (slecht weer, persoonlijke omstandigheden van de blijde ontvanger etc) dan levert het ons administratief veel extra werk op, het bedrag moet terug gestort worden en goed in de boekhouding verwerkt worden. Of de blijde ontvangers kwamen niet opdagen en degene die het gegeven had was daar boos over en verwachtte zijn geld terug…

Waarom dan geen ‘echte’ cadeaubon?

Tot najaar 2019 verkochten wij ‘echte’ cadeaubonnen. Deze hebben een geldelijke waarde en moeten een verval termijn hebben. Helaas leverde dit veel administratie èn negativiteit op. Mensen lieten de uiterste datum van de bon verstrijken en waren vervolgens boos en teleurgesteld wanneer de bon niet meer geaccepteerd werd. Dit leverde uren aan negative mailtjes, telefoontjes en frustraties op. Uren die we niet aan onze dames konden besteden en meer, want vanuit frustratie is het niet plezierig werken met de dames en ook niet met elkaar 😉

Dit past niet bij de vrolijke open sfeer die wij uitstralen, de happyness die onze alpaca dames verspreiden en dit zijn al helemaal geen situaties waar wij de mensen die ons ondersteunen aan willen blootstellen. Het moet leuk zijn èn leuk blijven. Voor alle betrokkenen, inclusief gevers en ontvangers van bonnen.

Daarom nu deze oplossing.

Deze bon kun je gratis downloaden en zelf personaliseren. Je kunt hem aan iemand cadeau geven en er mensen mee blij maken. De bon vertegenwoordigt géén geldelijke waarde. Je kunt de blijde ontvanger een gesloten envelopje geven voor de activiteit die je ze graag laat doen of zelf voor ze afrekenen wanneer je met ze mee gaat.

De voordelen op een rijtje:

  • Gratis download (klik op de foto)
  • Eeuwig geldig
  • Wederzijdse vrijblijvendheid
  • Omdat je iemand ook het geld geeft kan de persoon in kwestie zèlf bepalen of hij wel een High Tea wil doen of toch liever een wandeling
  • Feestelijk tintje bij je envelopje
  • Positiviteit aan alle kanten 🙂

De Alpaca knuffels van Inkari