Een snoezige alpacawandeling

Wat is er nu leuker dan wandelen in Zeeland? Wandelen in Zeeland met alpaca’s natuurlijk! Voor een alpacawandeling vlakbij Domburg moet je absoluut bij Alpacas Zeelandia zijn. Onze dames staan te popelen om samen met jou op pad te gaan. Een verblijf op de camping is niet nodig! Ideaal voor een leuke familiedag, vrijgezellenfuif of teamuitje. Tip: kijk ook eens bij de high tea met alpaca’s.

Reserveer direct jouw alpacawandeling!

Alpacawandeling op het strand

Dankzij onze gunstige ligging (Aagtekerke) is het mogelijk om met de alpaca’s over het strand tussen Domburg en Westkapelle te wandelen. Na een kort autoritje lopen we over de zandvlaktes, dartelen we in de branding en struinen we door de duinen. Dit is een heerlijk uitje voor de alpaca’s en ook nog eens leuk voor u, zeker op vakantie: zo ziet u nog meer van het prachtige Zeeland! We wandelen in een rustig tempo en onderweg is er voldoende gelegenheid om foto’s te maken, even met de dieren te knuffelen en om zelf een alpaca te leiden. Hierbij wordt er gewisseld, zodat iedereen aan de beurt komt. Kinderen onder de 14 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een betalende volwassene per kind deelnemen.

Onze dames genieten van de wind en van het strand. Jij ook? Wij nodigen jou van harte uit om mee te gaan. De strandwandeling duurt zo’n 1,5  uur en kost €30 per persoon. Na 30 oktober start de wandeling op ons hof Aan de Waterspiegel, met uitleg en instructies. Daarna brengen we de alpacas naar de trailer en rijd je met eigen vervoer achter ons aan naar het strand. De activiteit duurt zo’n 2 uur en kost €45,-

Alpacawandeling langs de landerijen

De directe omgeving van de alpacaboerderij, Sint-Jan ten Heere, leent zich perfect voor een gezellige alpacawandeling in een landelijke omgeving. Wandelend over het fietspad langs de Zeeuwse landerijen geniet zowel mens als dier van de boompartijen en de pittoreske klinkerstraatjes. De geuren van het land, de trekkers, de adembenemende vergezichten… Wie wil dat nu niet! We doen het rustig aan en er is meer dan genoeg tijd voor het maken van foto’s, een knuffel met een alpaca en om de touwtjes zelf in handen te nemen en de alpaca’s te begeleiden. Onder de 14 jaar? Dan is deelname alleen onder volwassen begeleiding mogelijk.

De alpacawandeling door St. Jan ten Heere duurt ±1,5 uur en kost €30 per persoon.

Alpacawandeling Domburg