Een uitdagende alpacawandeling

Wat is er nu leuker dan wandelen in Zeeland? Wandelen in Zeeland met alpaca’s natuurlijk! Voor een alpacawandeling vlakbij Domburg moet je absoluut bij Alpacas Zeelandia zijn. Onze dieren staan te popelen om samen met jou op pad te gaan. Een verblijf op de camping is niet nodig. Ideaal voor een leuke familiedag, vrijgezellenfuif of teamuitje. Tip: kijk ook eens bij de high tea met alpaca’s.

Vanaf 28 april 2021 kunnen maximaal 6 personen – ongeacht leeftijd – aan deze activiteit deelnemen. Maar jullie hoeven samen niet één huishouden te vormen.

Reserveer direct jouw alpacawandeling!

Alpacawandeling op het strand

Dankzij onze gunstige ligging (Aagtekerke) is het mogelijk om met de alpaca’s over het strand tussen Domburg en Westkapelle te wandelen. Na een kort autoritje lopen we over de zandvlakte, dartelen we in de branding en struinen we door de duinen. Dit is een heerlijk uitje voor de alpaca’s en ook nog eens leuk voor jou, zeker als je op vakantie bent: zo zie je nog meer van Zeeland. We wandelen in een rustig tempo. Onderweg is er voldoende gelegenheid om foto’s te maken, even met de dieren te knuffelen en om zelf een alpaca te leiden. Hierbij wordt er regelmatig gewisseld, zodat iedereen verschillende alpaca’s begeleidt. Kinderen onder de 14 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een betalende volwassene per kind deelnemen.

Onze dieren genieten van de wind en van het strand. Jij ook? De strandwandeling duurt zo’n 2  uur en kost €49,95  per persoon – ongeacht leeftijd. We starten op ons hof Aan de Waterspiegel, met uitleg en instructies. Daarna brengen we de alpaca’s naar de trailer en rijd je met eigen vervoer achter ons aan naar het strand.

Alpacawandeling langs de landerijen

De directe omgeving van de alpacaboerderij, Sint-Jan ten Heere, leent zich perfect voor een gezellige alpacawandeling in een landelijke omgeving. Wandelend over het fietspad langs de Zeeuwse landerijen geniet je van de geuren van het land, de akkers, de doorkijkjes en vergezichten. We lopen in een rustig tempo, zodat er genoeg tijd is voor het maken van foto’s, een knuffel met een alpaca en verschillende alpaca’s te begeleiden. Kinderen onder de 14 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een betalende volwassene per kind deelnemen.

We starten op ons hof Aan de Waterspiegel, met uitleg en instructies. De alpacawandeling door St. Jan ten Heere duurt zo’n 2  uur en kost €49,95 per persoon – ongeacht leeftijd.

Alpacawandeling Domburg